• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov i Mitrović u klinču, ali sve je OK!

Autor mondo.rs

Pred odlučujući meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Danske, prštalo na treninzima "orlova". Kolarov i Stefan Mitrović se pokoškali, ali selektor tvrdi: "Posle pet minuta njih dvojica su bili u još boljim odnosima".

 Kolarov i Mitrović u klinču, ali sve je OK! Izvor: MN Press - MONDO montaža

Izvor: MN Press - MONDO montaža

Taman se poradujemo nekom uspehu fudbalske reprezentacije Srbije (danas su pobedili Azerbejdžan u prijateljskoj utakmici 4:1), taman se ponadamo da mogu da uđu u kontinuitet dobrih igara i rezultata, a onda izađe neka informacija koja može da zabrine... Mada, iz toga, možda, ispadne i nešto dobro.

Šta se dogodilo među "orlovima"?

Javnost je danas saznala za nemilu scenu na treningu, koja se dogodila protekle nedelje, a u kojoj su akteri bili Aleksandar Kolarov i Stefan Mitrović.

Posle utakmice sa Azerbejdžanom, selektor Radovan Ćurčić je, odgovorio na pitanje novinara, o koškanju dvojice reprezentativaca, što se, ruku na srce, često dešava na treninzima.

Ćurčić je preuzeo odgovornost na sebe, rekavši da je od reprezentativaca i tražio "mušku igru", čvrste duele... Nervoza je, dodaje on, normalna i očekivana s obzirom na trenutni položaj Srbije u kvalifikacijama i verovatno presudni meč protiv Danske 13. juna u Kopenhagenu.

"Situacija se dogodila pre četiri dana na treningu i svi krivicu preuzimam na sebe. Želeo sam treninge ove nedelje sa puno duela, sa dosta takmičenja, agresije… Imamo jedan bod u kvalifikacijama, ne možemo lagano da treniramo. Nije to bilo ništa što se dogodilo ni prvi ni poslednji put, važno je da nije preraslo u veći konflikt. Sutradan smo imali još bolji trening. Nama je bitno da su ta dva igrača posle pet minuta bili u još boljim odnosima nego pre toga. Jednostavno, uz puno kontakta došlo je do duela. Nismo nimalo mirni jer imamo jedan bod, nervozni smo previše i želimo što pre da izađemo iz ove situacije. Sve su to logične posledice", kaže selektor "orlova".

Hajde da verujemo selektoru i njegovoj proceni.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC