• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toniju "pretvrda" klupa u Bajernu

Napadač Bajerna Luka Toni najavio je da će potražiti novi klub, ako poslije oporavka od povrede nastavi da “grije” klupu Bavaraca.

 Toniju "pretvrda" klupa u Bajernu Izvor: MONDO

Toni koji je 2006. godine sa reprezentacijom Italije osvojio titulu prvaka svijeta, ove sezone još nije nastupio za Bajern zbog povrede Ahilove tetive, ali bi ove nedelje trebalo da se priključi treninzima tima.

"Ako dugo ne budem igrao razmisliću o ponudama drugih klubova. Znam koliko vrijedim i koji su moji kvaliteti", kazao je 32-godišnji Toni za današnje izdanje časopisa Kiker.

Bajern je u ljetnom prelaznom roku dozvolio Lukasu Podolskom da napusti ekipu, ali je napad pojačao dovođenjem Marija Gomesa i Ivice Olića, kao i Tomasom Milerom iz omladinskog pogona.

Trener Bajerna Luj van Gal, takođe, forsira taktiku sa jednim napadačem na terenu, čak i njemački reprezentativac Miroslav Kloze sjedi na klupi. Prvi izbor Van Gala je Gomez.

"Želim da igram i kada sam sasvim spreman ne plašim se bilo kakve konkurencije. Ali ako trener ne računa na mene razmisliću. Do sada sam bio srećan u Bajernu, ali ako više nije tako mogu i da odem. Ne želim da budem teret", istakao je Toni.

Italijanski napadač je sa 24 gola u debitantskoj sezoni u njemačkom prvenstvu bio najbolji strijelac Bundeslige. Prošle sezone postigao je još 14 golova i bio najbolji strijelac Bajerna, iako je imao problema sa povredama.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC