• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni: Nisam igrač za klupu

Fudbaler Bajerna Luka Toni potražiće novi klub, ako poslije oporavka od povrede veći dio vremena bude provodio među rezervama.

 Toni: Nisam igrač za klupu Izvor: MONDO

Napadač koji je prije tri godine sa reprezentacijom Italije osvojio titulu prvaka svijeta, ove sezone još nije nastupio za Bajern zbog povrede Ahilove tetive. Ove nedelje bi trebalo da se priključi treninzima tima.

"Ako dugo ne budem igrao, razmisliću o ponudama drugih klubova. Znam koliko vrijedim i koji su moji kvaliteti", izjavio je Toni za časopis "Kiker".

Bajern je u ljetnjem prelaznom roku dozvolio Lukasu Podolskom da napusti ekipu, ali je napad pojačao dovođenjem Gomeza i Olića, kao i Tomasom Milerom iz omladinskog pogona.

Pošto trener ekipe Luj van Gal forsira taktiku sa jednim napadačem, čak i njemački reprezentativac Miroslav Klose sjedi na klupi. Prvi izbor Van Gala je Gomez.

"Kada sam sasvim spreman ne plašim se bilo kakve konkurencije. Ali ako trener ne računa na mene, moraću da razmislim. Do sada sam bio srećan u Bajernu, ali ne želim da budem teret", istakao je Toni.

On je sa 24 gola u debitantskoj sezoni bio najbolji strijelac Bundeslige. Prošle sezone postigao je još 14 golova i ponovo bio prvi strijelac Bajerna, iako je imao problema sa povredama.

(Beta-AP, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC