• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U sredu ponovo buđenje uz "orliće"!

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije u 6.00 igra protiv Mađarske meč osmine finala Svetskog prvenstva za fudbalere do 20 godina. "Hoćemo dalje!", poručuje selektor Veljko Paunović.

 U sredu ponovo buđenje uz "orliće"! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pauza je završena. U sredu počinje eliminaciona faza završnice Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, a reprezentativci Srbije za rivala imaju Mađarsku.

"Orlići" su u prethodne tri utakmice pokazali zavidan nivo igre, ali selektor Veljko Paunović kaže da plasman u osminu finala ne ispunjava ambicije i potencijal njegovog tima.

"Ovo je za nas najvažnija utakmica do sada... Nema razmišljanja o Americi, o Kolumbiji, ne interesuju nas druge ekipe. Hoćemo da idemo dalje, ne želimo da se zadovoljimo plasmanom u drugi krug... Pred nama je velika šansa, siguran sam da je nećemo ispustiti", poručio je Paunović, koji od ranih jutarnjih sati sa svojim timom saradnika, analizira protivnika, traži mane i sagledava vrline Mađara, prenosi sajt FSS.

Srbija će protiv Mađarske biti značajno oslabljena neigranjem Sergeja Milinković-Savića zbog žutih kartona. Umesto veziste Vojvodine, jednog od najboljih igrača dosadašnjeg toka turnira, trebalo bi da zauzme Marko Grujić iz Crvene zvezde ili Filip Janković, nekadašnji igrač Zvezde, a danas član omladinskog tima Katanije.

"Presrećan sam što sam dobio priliku da budem deo ovog sjajnog tima i na taj način sebi obezbedim mesto u istoriji, jer ćemo mi svi zajedno biti deo istorije... Ako mi selektor ukaže šansu, sigurno ću je iskoristiti, jer se ovakve prilike ne pružaju mnogo puta u životu. Imamo ispred sebe Mađarsku, koja je na papiru autsajder, ali ih nikako ne smemo potceniti. Nikad nam nije bilo lako sa njima, nezgodan su rival, ali mi smo bolji", izjavio je Janković.

Marko Grujić je u prethodnim mečevima ulazio sa klupe pa bi, ipak, trebalo očekivati da se on nađe u startnoj postavi.

"Odlično smo motivisani za utakmicu, radujemo se što ćemo igrati u osmini finala jednog ovakvog takmičenja, a ko će istrčati na teren najmanje je bitno. Pokazali smo svetu da Srbija ume da igra vrhunski fudbal, a sada imamo i obavezu više, jer se od nas očekuje dosta. Ne smemo da upadnemo u euforiju, jedna utakmica je uvek neizvesna i teška, greške se teško ispravljaju... Verujem da ćemo pobediti Mađarsku i posle toga je sve moguće", optimista je Grujić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC