• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anri: Pokušaćemo da pobijedimo Srbiju u Beogradu

Pokušaćemo da pobijedimo sutra, daćemo sve od sebe. Došli smo da probamo da napravimo dobar rezultat", rekao je Anri na konferenciji za novinare.

 Anri: Pokušaćemo da pobijedimo Srbiju u Beogradu Izvor: MONDO

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Tijeri Anri rekao je  da će njegova ekipa pokušati
da pobijedi selekciju Srbije u kvalifikacionoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2010. godine i tako ostane u trci za direktan plasman na Mundijal.

"Pokušaćemo da pobijedimo sutra, daćemo sve od sebe. Došli smo da probamo da napravimo dobar rezultat. Reprezentacija Srbije ima dobru ekipu i sigurno je da će i oni pokušati da pobijede", rekao je Anri na konferenciji za novinare.

Reprezentacije Srbije i Francuske  sutra od 21 sat na stadionu Crvene zvezde igraju kvalifikacionu utakmicu za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Srbija vodi na tabeli Grupe sedam sa 18 bodova, četiri više od Francuske i ako izabranici Radomira Antića pobijede izboriće direktan plasman na Mundijal 2010. godine.

Anri je rekao da je zadovoljan igrom i pristupom njegovog tima na utakmici protiv Rumunije prošle subote, na kojoj su ekipe podijelile bodove (1:1).

"Igrali smo dobro protiv Rumunije, ali njihov odlični golman nas je spriječio da pobijedimo. Željeli smo tri boda, a osvojili jedan. Razočaran sam rezultatom, ali sam zadovoljan igrom. Ako tako nastavimo možemo da očekujemo pobjede", rekao je Anri.

Anri je takodje, ponovo demantovao da je kritikovao selektora Rajmona Domeneka.

Konferencija za novinare održana je u prepunoj pres sali u Sportskom društvu Crvena zvezda, a Anri i selektor Domenek su uglavnom odgovarali na pitanja brojnih francuskih novinara, dok su domaći
novinari koji ne govore francuski jezik bili uskraćeni za odgovore zbog lošeg prevodioca.

Selektor Francuske Rajmon Domenek rekao je da očekuje da će njegova ekipa na sutrašnjoj utakmici pružiti maksimum.

"Sve utakmice su važne. Igrači moraju da se potrude da pruže svoj maksimum i da održe visok nivo igre tokom cijele utakmice. Koncentrišemo se samo na ovu utakmicu", rekao je Domenek i dodao da
još ne zna da li će mijenjati tim u odnosu na onaj koji je igrao protiv Rumunije niti da li će Frank Riberi igrati.

Na pitanje novinara da li bi bio zadovoljan bodom protiv Srbije Domenek je rekao: "Biću zadovoljan ako bude dobra utakmica".

"Imamo dobre i sposobne igrače koji će pružiti maksimum, ali ne mogu da predvidim koji će biti rezultat", rekao je on.

Domenek je rekao i da je zadovoljan igrom "trikolora" protiv Rumunije, ali nije želeo da komentariše oštre kritike francuskih medija o učinku reprezentativaca na tom meču.

Selektor Francuske rekao je i da ekipa večeras neće odrzžati trening na stadionu Zvezde jer želi da odmori i oporavi fudbalere od utakmice sa Rumunijom.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC