• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Ajmo, ajde!

Autor mondo.rs

"Prvih nekoliko meseci mogli bi da budu presudni za Makabi. Svestan sam velike odgovornosti i ne tražim strpljenje. Moraćemo od starta dobro da se spremimo", istakao srpski trener po preuzimanju izraelskog šampiona

Iako su mnogi očekivali da će posle velikog uspeha sa Votfordom ostati u Engleskoj, Slaviša Jokanović izabrao je drugu destinaciju za nastavak trenerske karijere - Makabi.

"Uzbuđen sam što sam se pridružio najvećem klubu u zemlji. Želim da ekipa napreduje i mislim da je ovo prava prilika za mene", izjavio je za klupski sajt Jokanović.

Srpski stručnjak ne krije da je zadovoljan zbog toga što mu je izraelski šampion poverio kormilo tima, ali i ističe da ta funkcija nosi i veliki teret.

"Zaista sam srećan zbog ove prilike, ali svestan sam i velike odgovornosti koja je na mojim i ramenima ekipe. Moja filozofija fudbala je jednostavna igra. Želim da ekipa kontroliše igru i verujem da ako razmišljaš pozitivno imaš više šansi za osvajanje trofeja", rekao je Jokanović, posebno ističući da će jul i avgust biti ključni zbog kvalifikacija za Ligu šampiona.

On je istakao da ekipa mora odmah da krene žestoko.

"Prvih nekoliko meseci mogli bi da budu presudni. Svestan sam velike odgovornosti i ne tražim strpljenje. Moraćemo od starta dobro da se spremimo. Posvećeni smo glavnim izazovima, a to je iskorak u Evropi posle osvajanja trofeja. Verujem i da će nas navijači gurati napred i biti uz nas. Mi ćemo se potruditi da im pružimo razlog da budu ponosni na ekipu", istakao je Jokanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC