• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova klupa više neće da žulja (FOTO)

Autor mondo.rs

Od nove sezone fudbaleri i članovi stručnog štaba Partizana, kao i njhovi gosti sedeće na mnogo udobnijim stolicama. Crno-beli špotpisali sponzorski ugovor sa italijanskom firmom "Sparko" vredan 50.000 evra.

Fudbaleri ne vole kad sede na klupi. Vole da igraju. Ali, od nove sezone neće biti baš tako loše na klupi za rezervne igrače u FK Partizan.

Srpski šampion danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa italijanskom firmom "Sparko", koja, između ostalog proizvodi i stolice za sedenje za sportske klubove. Ugovor je vredan 50.000 evra, a u naredna dva meseca stolice će biti postavljene na klupe za rezervne igrače i članove stručnog štaba Partizana, kao i za gostujuće ekipe.

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Osim klupa za rezervne igrače i članove stručnog štaba, nove stolice biće postavljene i u centralnoj loži stadiona na Topčiderskom brdu, kao i u press-centru.

"Čast nam je što smo postali deo ove ugledne srpske porodice. Znam za Partizan još dok sam bio klinac i sećam se nekih igrača poput (Srećka) Kataneca ili u novije vreme (Stevana) Jovetića", rekao je Marko Flaguero, direktor marketinga "Sparka", firme koja postoji od 1977. godine i koja radi po celom svetu (ima fabrike u Italiji i Tunisu).

Izvor: MONDO/Predrag Vujić



Na stolicama sa potpisom firme "Sparko" inače sede i igrači pojedinih italijanskih klubova, poput Torina, Palerma, Sasuaola, kao i španskog Deportiva La Korunja.

Ovo je osmi sponzorski ugovor koji je Partizan dogovorio i potpisao od početka ove godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC