• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz kopački u fotelju

Autor mondo.rs

Bivši fudbaler Partizana i Sošoa Ivan "Robi" Stevanović imenovan je za novog direktora Borca iz Čačka, objavljeno je na sajtu ovog superligaša. "Želim da vidim osmeh na licima svih", kaže on.

 Stevanović direktor FK Borac Izvor: MN PRESS

Ivan Stevanović u dresu Partizana na utakmici protiv Borca
Izvor: MN PRESS
Do pre mesec dana čačanski Borac je strepeo za opstanak u Superligi, a da mu se to ne bi ponovilo, rukovodstvo kluba je na vreme počelo pripreme za novu sezonu.

U tom smislu, objavljeno je na sajtu kluba, imenovan je i novi direktor. Reč je o Ivanu Stevanoviću, bivšem igraču Borca, ali i Partizana i francuskog Sošoa.

Stevanović ima samo 32 godine i mogao je još da igra, ali je pre nekoliko godina odlučio da se povuče sa terena.

''Drago mi je da sam ponovo na mestu za koje me vežu lepe uspomene. Ovaj stadion je uvek bio moja druga kuća. Sa velikim ambicijama sam prihvatio poziv i verujem da ću ispuniti očekivanja. Cilj mi je da Borac postane mezimac svih Čačana i da ljudi sa osmehom dolaze na stadion i budu uz klub. To isto očekujem i od igrača. Trudićemo se da im obezbedimo maksimalne uslove za rad, a na njima je da daju sve od sebe za naš klub. Tražim malo vremena da bi se uhodali i verujem poveli Borac u neka nova i bolja vremena'', rekao je Stevanović.

Stevanović je na toj funkciji nasledio Branka Terzića, a prvi saradnici biće mu generalni sekretar Miloš Ristanović i Slobodan Ilić, koji će biti zadužen za sportski sektor.

Borac je u ponedeljak počeo pripreme za novu sezonu. Na prozivci se pojavilo 28 igrača koji su pod ugovorom. U naredna tri dana trebalo bi da bude imenovan novi šef stručnog štaba, pošto je dosadašnji trener Bogić Bogićević napustio ekipu na kraju sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC