• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević pita: Da li je Jović pogođen?

Autor mondo.rs

"Stolicom pogođen igrač na klupi koja ima zaštitu, kosim hicem? To nije moglo da se dogodi", tvrdi trener Partizana Duško Vujošević.

 Vujošević pita: Da li je Jović pogođen? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Drugu utakmicu finala plejofa između Partizana i Crvene zvezde obeležila je, između ostalog, i situacija iz prvog poluvremena, kada je košarkaš crveno-belih Stefan Jović zadobio povredu glave.

Trener crno-belih Duško Vujošević, komentarišuću taj događaj uoči treće utakmice finale (četvrtak uveče, Zvezda je domaćin), osporio je verziju prema kojoj je Jović pogođen delom stolice sa tribina na kojoj su bile pristalice Partizana.

Zbog toga, kancelarija Lige kaznila je Partizan utakmicom bez prisustva publike i ta kazna biće primenjena ukoliko Crvena zvezda u trećem meču ne realizuje prednost domaćeg terena i prvu meč loptu koju ima, s obzirom na vođstvo od 2:0 u seriji.

"Odluka je prilično sporna. Ja sam stvarno za uvođenje reda u dvorane, što se tiče nasilja navijača, smatram da treba maksimalno ispoštovati pravila bezbednosti i pristojnosti. Meni se desilo da na odlasku u svlačionicu na metar od mene prođe flaša od tri decilitra, pa na to nema nikakve reakcije. Budem pljunut, pa nema reakcije, nego me pitaju zašto sam stao...", rekao je Vujošević u sredu, na konferenciji za medije koja je počela u 13 časova.

Potom je nastavio priču, o povredi Jovića.

"Isprva nisam bio svestan šta se desilo, rekao mi je Nebojša Ilić, pa sam prišao tribini koliko se može i neverbalnom komunikacijom apelovao da se to ne radi. Jako sam protiv toga da se na bilo koga fizički nasrće, ali moram da postavim nekoliko pitanja", rekao je i nadovezao se:

"Ne postoji nikakav snimak tog momenta, dok su moja ponašanja i reakcije dobro ispraćene. Stolicom pogođen igrač, na klupi koja ima zaštitu, kosim hicem to nije moglo da se desi, eventualno 'suvim listom' i felš putanjom. Ako se to stvarno desilo, ja to osuđujem i veliki sam borac protiv tih stvari..."

Monolog je nastavio rečima...

"Čudno mi je da se povredi baš jedan povređeni igrač, da to niko nije video i da Leon Deleon kažnjava na osnovu prijave delegata, koji takođe nije video šta se desilo, već mu je Nebojša Ilić doneo stolicu, a na kraju utakmice još jednu".

"Razne stvari su se dešavale... Dugo sam bio u košarci pa se sećam mnogih stvari. Recimo Divac je jednom u Splitu pogođen novčićem, isti taj Deleon je bio delegat utakmice Jugoplastika - Partizan. Mi smo se povukli sa terena, pa taj koji je pogodio Divca nije snosio nikakve sankcije", prisetio se Vujošević situacije od pre 26 godina.

"Nema dokaza, ali postoji spremnost da se Partizan hitno kazni. Belošević dolazi do delegata, traži da se rasporedi Žandarmerija, delegat podnosi prijavu... Ne tvrdim da je ovo sve režija - moglo bi da bude, ali neću da se ogrešim - ali je simptomatično da to niko nije video. Zato smatram da je kazna neutemeljena, ali učinićemo sve što možemo da se ta kazna realizuje ove godine", poručio je trener Partizana.

Crvena zvezda – Partizan, četvrtak u 21 čas. Kraj serije ili nastavak pred praznim tribinama?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC