• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidal: Stidim se…

Autori mondo.ba Autori Agencije

Fudbalski reprezentativac Čilea Arturo Vidal izvinio se naciji zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja saobraćajne nezgode.

Vidal je u potpunosti slupao Ferari iz kojeg je izašao sa lakšim povredama, dok se vraćao u timski kamp nakon posjete jednoj kockarnici.

"Otišao sam u kazino, popio dva pića i imao sudar. Tom prilikom ugrozio sam život moje supruge i mnogih drugih. Žao mi je zbog svega. Želim da se izvinim mojim saigračima, cijeloj naciji. Neprijatno mi je da govorimo o ovome i stidim se svog postupka", rekao je u suzama Vidal.

 On je zahvalio svima na podršci dok je bio na saslušanju u policiji.

"Osjećam podršku i želim to da pokažem na terenu. Iznevjerio sam mnoge, ali daću sve od sebe da budemo šampioni", poručio je Vidal.

Ranije u srijedu selektor Čilea Horhe Sampaoli odlučio je da fudbalera Juventusa zadrži u nacionalnom timu u nastavku Kupa Amerike.

"On je za nas veoma važan igrač. Napravio je grešku, koja nije dovoljna da ga isključimo iz reprezentacije. Bilo je jednostavnije izbaciti ga, ali znamo šta može da nam donese. Nije znao na pravi način da iskoristi slobodno vrijeme i to će morati da ispravi", rekao je Sampaoli na konferenciji za medije.

On je dodao da se Vidal uvijek lijepo ponašao i bio privržen reprezentaciji.

Selekcija domaćina lider je na tabeli Grupe A sa četiri osvojena boda, koliko je sakupila i drugoplasirana Bolivija. Dva manje ima Meksiko na trećem mjestu ispred fenjeraša Ekvadora, koji je bez bodova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC