• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov trening po pljusku, pa učenje

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana trenirali po pravom "pasjem vremenu" na startu priprema na Tari. Posle slušali analitičko predavanje novog člana stručnog štaba. Podrška "orlićima" na Novom Zelandu i u Češkoj.

Lilo je kao iz kabla u sredu na Tari, prvog dana priprema fudbalera srpskog šampiona. Ipak, niej bilo odlaganja i "vrdanja".

Zoran Milinković je igračima saopštio da će trenirati i oni su izašli na natopljen teren i trčali i radili bez lopte dobrih sat vremena.

Posle treninga, oporavka i večere novi trener u stručnom štabu Goran Sretenović održao je prvo predavanje uz video i grafičke projekcije na temu ciljeva koji se postavljaju pred početak pripema i kako kroz treninge doći do njih.

Nakon upečatljivog predavanja novog trenera u stručnom štabu zaduženom za analitiku, sledilo je posmatranje meča mladih reprezentacija Srbije i Nemačke na Evropskom prvenstvu U-21 u Češkoj uz gromoglasno navijanje svih iz ekspedicije.

Naravno, centralna tema dana je uspeh naših momaka na Svetskom prvenstvu U-20 na Novom Zelandu i golovi Andrije Živkovića i Ivana Šaponjića…

Malo je reći da su svi oduševljeni i ovim redovima žele da čestitaju svima iz ekspedicije na Novom Zelandu uz ubeđenje da nismo rekli poslednju reč, prenosi sajt Partizana. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC