• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kopa Amerika: Brazil nokautiran, Nejmar crven

Autor mondo.rs

Kolumbija pobedila Brazil u drugom meču grupe C, prvi put posle 24 godine. Prekinuta Dungina serija od 10 pobeda u nizu.

Meč Brazil - Kolumbija, odigran u drugom kolu grupe C na prvenstvu Južne Amerike, doneo je mnogo uzbuđenja, nervoze, dva crvena kartona, ali i samo jedan gol.

Kolumbija je iznenadila Brazil i pobedila rezultatom 1:0, a strelac je bio Muriljo u 36. minutu meča.

Kolumbijcima je to bio prvi trijumf protiv petostrukih svetskih šampiona još od 1991. godine, takođe na meču Kopa Amerika (2:0).

Tokom utakmice u Santjagu "varničilo" je među fudbalerima dva tima, bilo je dosta oštrih prekršaja, a neposredno po završetku utakmice sudija iz Čilea Enrike Oses dao je crveni karton Nejmaru, koji je glavom udario Murilja, a potom i kolumbijskom reprezentativacu Karlosu Baki, jer je učestvovao u tom incidentu.

Frka
Izvor: YouTube

Nejmar je tokom prvog poluvremena zaradio žuti karton zbog navodnog igranja rukom prilikom pada pred golom Kolumbije.

Selektoru Brazila Karlosu Dungi to je bio prvi poraz u 11 utakmica, odnosno otkako je preuzeo ekipu posle Svetskog prvenstva prošlog leta.

Iskusni fudbaler Brazila Dani Alveš kritikovao je sudije posle meča.

"Ne znam zbog čega je Nejmar bio nervozan. Krivica je na sudijama. Oni znaju da je Nejmar igrač sa stavom i nije trebalo da dobije žuti karton. Sudije moraju da prestanu da razmišljaju o sebi kao o učesnicima. Oni su tu da sude utakmicu", rekao je Alveš za brazilsku televiziju "Globo".

Brazil
Izvor: YouTube

U grupi C Venecuela, sa utakmicom manje, Brazil i Kolumbija imaju po tri boda, a Peru je bez bodova (odigrao samo jedan meč).

Brazilci nisu u baš sjajnom položaju (u prvom meču pobedili su Peru 2:1), ali Alveš, uprkos tome što veruje da su se svi urotili protiv njegovog tima, tvrdi da će prevazići tešku situaciju.

"Ovo se dešava u svakoj utakmici protiv Brazila. Svi su protiv nas. Moramo da budemo jaki i da prevaziđemo teške trenutke i da ostanemo mirni. Uprkos tome što selekcije imaju veliki broj maldih igrača, naša grupa je iskusna. Doborodošli na Kup Amerika", rekao je Alveš.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC