• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plan priprema Borca: Balkana, pa Slovenija

Autor mondo.ba

Pripreme fudbalera banjalučkog Borca počinju prozivkom u nedjelju, a tri dana kasnije ekipa će otputovali na Balkanu, gdje će boraviti do 30. juna. Početkom jula na programu je drugi dio priprema, koji će biti obavljen u Sloveniji.

 Vlado Jagodić ostaje u Borcu, poznat plan priprema FK Borac Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Vlado Jagodić u nedjelju će izvršiti prozivku fudbalera Borca, čime će zvanično početi pripreme banjalučkog premijerligaša.

Iskusni stručnjak nije uspio dogovoriti angažman u Sloveniji, u opticaju je još ponuda iz Jordana, ali za sada ostaje na klupi crveno-plavih.

"Nismo mogli da se dogovorimo o finansijskim uslovima i sada je aktuelan ostao još Jordan. Međutim, još jednom ponavljam, u inostranstvo neću po svaku cijenu, već samo kada iskrsne ponuda koju neću moći odbiti. Do tada ostajem na klupi Borca", istakao je Jagodić za "Glas Srpske".

Dan nakon prozivke biće obavljeni ljekarski pregledi i testiranja, a već u srijedu ekipa se seli na Balkanu.

"Već 24. juna putujemo na Balkanu, gdje ćemo ostati do 30. juna. Na put će ići 25 ili 26 igrača, među kojima će biti i njih nekoliko iz juniorskog i kadetskog pogona. Posljednjeg dana odigraćemo utakmicu između sebe, na kojoj ćemo odlučiti ko će nastaviti pripreme sa prvim timom, a ko neće. Bilo bi idealno kada bi do 30. juna bio kompletiran i igrački kadar", jasan je kormilar Borca.

Prevelikog odmora nakon dolaska sa Balkane neće biti, jer već početkom jula kreće drugi dio priprema u Sloveniji.

"Na put ću voditi najviše 22 igrača i tri golmana, a na Rogli ostajemo do 15. jula. Planirano je odigravanje četiri kontrolne utakmice, i to 4, 7, 11. i 14. jula. Ukoliko se ukaže prilika, možda i u povratku, 15. jula, odigramo još jedan susret", dodao je Jagodić.

Borac će u narednu sezonu najvjerovatnije ući sa podmlađenim igračkim kadrom, a očekuje se da tokom narednog prvenstva nastupi svega nekoliko iskusnijih igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC