• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentina minimalno, Urugvaj "na mišiće"

Autor mondo.rs

"Gaučosi" gospodarili terenom protiv Jamajke, ali ostvarili minimalnu pobedu za prvo mesto u grupi B, aktuelni prvaci Južne Amerike "na mala vrata" u četvrtfinalu

Argentina je pobedila Jamajku sa 1:0 u trećem meču grupe B Kopa Amerika i kao prvoplasirana ekipa izborila plasman u četvrtfinale.

"Gaučosi" su postigli samo jedan gol (strelac je bio Gonzalo Iguain u 11. minutu), iako su imali daleko veći posed lopte od rivala i tokom cele utakmice bili nadmoćniji.

Ipak, brojne prilike nisu uspeli da realizuju, uključujući i stopostotne šanse baš Iguaina u 22. minutu meča i Anhela Di Marije u 52, kada su obojica pogodila prečku.

Kopa Amerika
Izvor: YouTube

Prethodno su u istoj grupi snage odmerili Urugvaj i Paragvaj u meču koji je završen bez pobednika - 1:1. Urugvajci, aktuelni šampioni Kopa Amerika, poveli su preko Himeneza u 29. minutu, ali je uporni Paragvaj na isteku prvog poluvremena stigao do izjednačenja. Strelac je bio Barios.

Urugvajci su se tako isčupali i sa četiri osvojena boda (pobeda, poraz i remi) obezbedili plasman u četvrtfinale kao jedna od dve najbolje trećeplasirane ekipe.

Kopa Amerika
Izvor: YouTube

Argentina je uprkos minimalnoj pobedi odradila dobar posao i sa ukupno sedam osvojenih bodova završila je takmičenje u grupi na vodećoj poziciji grupe B, ispred Paragvaja koji ima pet, Urugvaja sa četiri i Jamajke koja je završila takmičenje bez osvojenog boda.

Odluka o preostalim učesnicima četvrtfinala pašće posle preostalih utakmica trećeg kola, koje će biti odigrane večeras u grupi C.

Osim Argentine, Paragvaja i Urugvaja, plasman među osam najboljih obezbedili su Čile i Bolivija, kao dva najbolja tima u grupi A.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC