• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilotić: Čuki želim prvu pobjedu

Doskorašnji igrač Čukaričkog, a sada Crvene zvezde, Milan Vilotić poželio svom bivšem klubu uspjeh protiv Partizana u nedelju.

 Vilotić: Čuki želim prvu pobjedu Izvor: MONDO

Euforija oko duela reprezentacija Srbije i Francuske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo polako jenjava, a ovog vikenda biće nastavljeno domaće fudbalsko prvenstvo.

OFK Beograd, koji dijeli prvo mjesto sa Vojvodinom, u subotu dočekuje kruševački Napredak, a Crvena zvezda će ugostiti novajliju u ligi i, uz Čukarički, najslabiji tim u dosadašnjem toku prvenstva, ekipu Metalca.

Lider suprligaškog karavana u nedelju na svom "Karađorđu" igra protiv Smedereva (bez reflektora), a Partizan ide u komšiluk, na Banovo brdo, gdje ga očekuje Čukarički.

Zvezdaši su uvjereni da će osvojiti nova tri boda, a malo su "bacili oko" i na komšiluk.

Tako je novajlija u ekipi crveno-bijelih, odbrambeni fudbaler Milan Vilotić, koji je ovog ljeta došao iz Čukaričkog, poželio svom bivšem klubu uspjeh u nedelju protiv Partizana.

"Čuo sam se sa nekim drugarima iz Čukaričkog i poželio im prvu pobjedu u prvenstvu", rekao je štoper Zvezde, koja je sa sedam bodova iz dosadašnje tri utakmice trenutno na četvrtom mjestu na tabeli Superlige.

Zvezda je apsolutni favorit u duelu protiv Metalca, a u taboru crveno-bijelih svjesni su da je najteže dobijati takozvane "male utakmice".

"Ne bježimo od uloge apsolutnog favorita. Svjesni smo da su unaprijed dobijene utakmice najteže, ali siguran sam da ćemo osvojiti tri boda, a rezultat nije toliko bitan. Goleadu zato i ne obećavam", rekao je napadač Slavko Perović.

I Zvezda ima svoj VIP klub navijača

Na utakmici protiv Metalca, Zvezda će imati i podršku članova novoformiranog "Kluba velikih, poznatih prijatelja Zvezde" sačinjenog od javnih ličnosti.

Klub poznatih čine glumci Ivan Bekjarev, Viktor Savić, Dragan Vujić-Vujke, potom folk pjevači Miroslav Ilić, Dragan Kojić Keba i Marinko Rokvić, muzičari Leontina Vukomanović, Vuk Rosandić (grupa "Ruž) i Kiki Lesandrić, radio voditelj Igor Brakus, voditelj Ivan Zeljković, umjetnik Uroš Đurić-Uđu, novinar Aleksandar Jovanović...

PAROVI 4. kola JSL:

subota:

OFK Beograd - Napredak (16.30)
Mladi radnik - Rad (16.30)
Borac - Јаgodinа (16.30)
Javor - Spartak Zlatibor voda (16.30)
Crvena zvezda - Metalac subota (19.00)

nedelja:

Hajduk - BSK (16.30)
Vojvodina - Smederevo (16.30)
Čukarički - Partizan (16.30)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC