• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Milanu ne znaju šta će sa Ronaldinjom...

Svakog vikenda čeka se da proradi... I tako od ljeta 2008. godine kada je za 21 milion evra došao u Milan iz Barselone.

 U Milanu ne znaju šta će sa Ronaldinjom... Izvor: MONDO

Poslije remija sa Livornom u gostima (0:0) u Milanu su izgubili strpljenje sa Ronaldinjom i izgleda da će nekada najbolji fudbaler planete "popiti" klupu u prvom kolu Lige šampiona, protiv Olimpika iz Marseja.

To su mu poručili, pod ruku, trener Leonardo i potpredsjednik Adrijano Galijani.

"Ako Ronaldinjo nije u dobroj formi, ako ne želi iskreno da igra fudbal i ponaša se u skladu sa određenim normama, onda ne može da bude važan dio tima", rekao je Leonardo, čiji je tim u tri kola Serije A zabilježio mršavu pobjedu na startu, potom ponižavajući poraz od Intera u ulozi domaćina (0:4) i remi sa Livornom.

Iz ove izjave može se zaključiti da je Ronaldinjo i dalje lijen, nezainteresovan fudbaler, koji nema najbolji odnos prema obavezama. Upravo zbog toga Barselona je od polovine 2006. godine željela da ga proda kako zna i umije.

Ronaldinjo je u drugom poluvremenu meča sa Livornom zamijenjen Andreom Pirlom i do juče najjači Ronaldinjov navijač, Adrijano Galijani priznao je da je Milan od tog trenutka igrao mnogo bolje.

"Vidio sam utakmicu sa dva lica. Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu sa Pirlom i Inzagijem na terenu", rekao je Galijani.

"Do kraja meča, gledao sam Milan koji stvara prilike za gol i koji je mogao da pobijedi. U prvom poluvremenu, nije bilo akcija, nije bilo kretanja unaprijed", dodao je Galijani.

"Kada počne Liga šampiona moramo da budemo 'u igri' od početka. Ne smijemo da dozvolimo sebi još jedno loše poluvrijeme", rekao je Galijani da Milan više neće čekati na Ronaldinja da uđe u formu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC