• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti bez Robinja i Teveza na Junajted

Gradski derbi Mančestera 20. septembra, od ove sezone i izuzetno bitan meč u borbi za titulu, mogao bi da prođe bez Robinja i Karlosa Teveza.

 Siti bez Robinja i Teveza na Junajted Izvor: MONDO

Za Argentinca, koji je ovog ljeta prešao iz Mančester junajteda u Mančester siti, znalo se od ranije da ima problema sa koljenom i da će teško biti spreman za meč protiv bivšeg kluba, dok su nove, loše vijesti u svijetlo plavi dio grada stigle iz Brazila.

Robinjo je doživeo frakturu skočnog zgloba igrajući za Brazil u kvalifikacijama za SP 2010. godine i predstoji mu pauza od četiri nedjelje. Da sve bude gore, pobrinuo se Emanuel Adebajor, koji se nalazi u sjajnoj formi.

Napadač iz Togoa u subotu je postigao četvrti gol u četvrtom meču za Siti od kada je ljetos prešao iz Arsenala i to upravo svom bivšem klubu. Problem je u tome što je on poslije pogotka glavom za 3:1 pretrčao teren da bi se radovao i rugao navijačima Arsenala, što je umalo dovelo do nemira na Gradskom stadionu u Mančesteru.

Redari su tada reagovali, a malo kasnije morala je da reaguje ljekarska služba Arsenala, kada je Adebajor šutnuo u lice dojučerašnjeg sagovornika Robina Van Persija.

Zbog oba incidenta, FA Engleske je najavio postupak i vjerovatnu kaznu za Adebajora.

Moguće je da će menadžer Mančester sitija, Marku Hjuz, na raspolaganju imati samo dvojicu napadača: Roke Santa Kruza i Krejga Belamija.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC