• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović odbio Barselonu?

Autor mondo.rs

"Za njega bi najbolje bilo da ostane u Zvezdi bar još dve godine", poručio je otac mladog fudbalera crveno-belih, a prenosi "Blic".

 Luka Jović odbio Barselonu? Izvor: MN PRESS

Mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Jović, prema pisanju "Blica", imao je nedavno ponudu Barselone na stolu, ali je odlučio da ostane.

Barselona je, piše ovaj list, želela da u mlađim selekcijama upari dva balkanska "vunderkinda", Hrvata Alena Halilovića kojeg je prošle godine dovela iz Dinama i Jovića, napadača Crvene zvezde, ali...

"Smatram da bi za njega bilo najbolje da bude tu bar još dve godine, sve ostalo je trenutno u drugom planu", rekao je Jovićev otac, a preneo list, koji navodi da je i otac još jednog fudbalera crveno-belih, Marka Grujića, presudio da se odbije transfer u inostranstvo.

"Njegov otac i on su mi jasno poručili da žele da Marko ostane. On hoće još da se formira i napreduje kao igrač u Zvezdi", rekao je Grujićev menadžer i bivši sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

Isti menadžer vodi brigu i o kapitenu Crvene zvezde Predragu Rajkoviću.

"Predrag zna da bi finansijski bolje prošao bilo gde da ode, ali ga to ne zanima. Želi zdravu sportsku priču i apsolutno nema ništa protiv da ostane u Zvezdi, što je pokazao produženjem ugovora", rekao je Stojadinović.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović danas (utorak) će održati konferenciju za medije, a potom povesti ekipu u Almati, u Kazahstan, gde će crveno-beli u četvrtak uveče igrati revanš utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Protivnik je Kairat, koji je u prvoj utakmici u Beogradu bio bolji rezultatom 0:2.

Utakmica će biti prenošena uživo na Televiziji "Arena sport".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC