• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Sramna odluka suda u Lozani

Autor mondo.rs

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na poruku albanskog premijera Edija Rame povodom odluke Međunarodnog suda za sportsku arbitražu u Lozani da službenu pobedu na meču protiv Srbije dodeli Albaniji.

Sud za sportsku arbitražu uvažio je žalbu Fudbalskog saveza Albanije na prekinutom meču protiv Srbije u Beogradu i dodelio im službenu pobedu od 3:0.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na poruku albanskog premijera Edija Rame, koji se oglasio na Twitteru posle donošenja odluke u Lozani.

"Evropska pravda po ko zna koji put pretvorila se u svetsku nepravdu. Oni koji su incident izazvali su nagrađeni, a žrtva je kažnjena", napisao je Vučić na svom Twitter nalogu.

"Odluka suda u Lozani sramota je za pravo, pravdu i predstavlja uvredu za sve normalne ljude", poručio je srpski premijer u odgovoru na Raminu poruku.


Rama je sa oduševljenjem reagovao na vest da je Sud za sportsku arbitražu u Lozani bodove sa prekinutog meča sa Srbijom u Beogradu dodelio njegovoj reprezentaciji.

"Super! To je evropska pravda! Tri boda za crveno-crne u Beogradu", napisao je Rama.

Vučić je odmah posle prve reakcije uputio novu poruku Rami.

"Poštovani, ne brini, mi ćemo vas bez drona i bez ičije pomoći pobediti na terenu usred Tirane. Do skorog viđenja! Ili u Elbasanu, potpuno svejedno!", poručio je premijer Srbije

Na utakmici koja je prošle godine prekinuta na stadionu Partizana u 41. minutu došlo je do incidenta kada se iznad terena pojavio dron sa zastavom "Velike Albanije", a spekulisalo se da je Ramin brat bio organizator svega.

UEFA je prvobitno registrovala utakmicu sa 3:0 za Srbiju, ali je srpski tim kaznila sa minus tri boda zbog utrčavanja gledalaca na teren.

Nakon toga oba Saveza uložila su žalbu Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu u Lozani.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC