• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina: Vraća se Brkić, Stojka "pod nož"

Golman Vojvodine Željko Brkić vratiće se u ekipu do derbija sa Zvezdom, ali će Rumun Stojka morati da napravi dužu pauzu zbog operacije.

 Vojvodina: Vraća se Brkić, Stojka "pod nož" Izvor: MONDO

Vojvodinu u naredna dva kola očekuje težak zadatak u domaćem prvenstvu. Novosađani će tokom vikenda prvo doći Partizanu na noge, a zatim će kroz nedjelju dana ugostiti Crvenu zvezdu.

Vojvodina poslije četiri kola ima 10 bodova, koliko i Zvezda i OFK Beograd, a povoljna vijest za četu Dragoslava Stepanovića je to što se golman Željko Brkić priključio ekipi poslije povrede diskushernije i počeo lagano da trenira.

Mladi čuvar mreže proveo je osam dana u Lionu na liječenju u čuvenoj sportskoj klinici kod doktora Ferea i za očekivati je da bi mogao da se vrati među stative na duelu protiv Zvezde.

Njemu je poslije detaljnih analiza utvrđena vrsta povrede, određena adekvatna terapija i savjetovano da bude oprezniji u narednom periodu. Brkić bi do kraja nedjelje trebalo da odradi pun trening, a onda spremno i dočeka derbi meč protiv beogradskih crveno-bijelih u Novom Sadu.

Za razliku od Brkića, Vojvodina će bar do decembra ostati bez pomoći Alina Stojke. Potvrđeno je da će rumunski internacionalac morati da operiše meniskus, zbog čega će mu biti neophodan oporavak od najmanje dva mjeseca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC