• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Nijedan pojedinac nije kriv

Novi trener Partizana Goran Stevanović neće po lijepom pamtiti debi na evro-sceni.

 Stevanović: Nijedan pojedinac nije kriv	  Izvor: MONDO

Desetkovani Tuluz, bez povrijeđenog kapitena Maura Seta, koji je dan prije utakmice polomio ključnu kost, bez suspendovanih Albina Ebonda, Luana Louze i Mohameda Fofane, kao i sa trojicom startera na klupi Pjer-Andre Žinjakom, Danielom Bratenom i Etijenom Didoom, pobijedio je šampiona Srbije u Humskoj.

Rezultat 2:3, poslije kojeg igrači Partizana kažu da su bili bolji i da su golove primili nesrećno, a trener Stevanović:

"Počeli smo onako kako smo zamislili u svlačionici i igrali onako kako traži Evropa. Tražili smo šansu, naročito iz prekida i tako smo i postigli gol. Onda su usljedile greške, naročito kod prvog gola, što je kasnije bilo teško ispraviti. Siguran sam da su greške došle kao posledica prevelike želje, da se osvoji koji bod", rekao je Stevanović, kojem je ovo druga utakmica na klupi Partizana, poslije debija protiv Čukaričkog (1:1).

"Svi igrači su htjeli da daju maksimum", dodao je Stevanović.

Partizan je tek poslije trećeg gola Tuluza počeo da igra...

"U drugom poluvremenu igrali smo dosta bolje, izmjene su fenomenalno odradile posao. Uz malo sreće mogli smo do boljeg rezultata... Nijedan pojedinac nije kriv za poraz, jer svi dobijamo i svi gubimo", poručio je Stevanović.

Novinarima nije bilo jasno zbog čega Partizan od starta nije krenuo ofanzivno, sa dvojicom napadača, već sa pojačanim veznim redom (Petrović, Fejsa, Lomić, Moreira, Ilić) i jednim špicem Dijarom. Tek kada je gost vodio sa 3:1, debitant u ulozi trenera na evro-sceni Goran Stevanović odlučio se da ubaci ofanzivnog vezistu Nemanju Tomića i drugog špica Klea.

Ispostavilo se - prekasno.

"Da smo se zaletili u prvom poluvremenu, prema postavci igre Tuluza, to bi više išlo u njihovu korist. Kada su kontre protivnika postale sporije, odlučio sam da uvedem Klea", pojasnio je Stevanović.

Stevanović je rekao da ne želi detaljnije da analizira suđenje "vruće glave", ali je ipak dodao:

"Tuluz je imao blagu pomoć arbitara, u situaciji prije svog prvog gola, jer mi se čini da mu je prethodio prekršaj uz aut-liniju. Ipak, moraću da pogledam snimak".

Novi trener Partizana već razmišlja o narednoj utakmici protiv Vojvodine.

"Trudićemo se da što prije dignemo ekipu, ne samo psihički, već i fizički. Verujem da će igra iz drugog poluvremena dati samopouzdanja igračima i da ćemo poslije još utakmice ili dve doći do nivoa koji želimo", zaključio je Stevanović.

Trener Tuluza Alan Kazanova pohvalio je Nemanju Tomiću za rolu u drugom poluvremenu, a najboljeg igrača svog tima Pjer-Andre Žinjaka je ostavio na klupi iz taktičkih razloga.

"Ovo je tek početak takmičenja, ima još dosta da se igra, ali ostvarili smo važnu pobjedu u gostima", rekao je Kazanova.

(R. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC