• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunović: Ponude nema, ali odlazim

Autor mondo.rs

Doskorašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije potvrdio da je odbio ponudu FSS da preuzme igrače do 21 godine, jer je vreme da napravi korak napred u karijeri i okrene se seniorskom nivou

 Veljko Paunović o razlozima zašto napušta FSS Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Veljko Paunović je posle osvajanja zlatne svetske medalje sa selekcijom do 20 godina na Novom Zelandu odlučio da ne ostane u Fudbalskom savezu Srbije.

Bilo mu je ponuđeno mesto selektora reprezentacije do 21 godine, ali je posle dugo razmišljanja, teška srca, odlučio da je ne prihvati.

"Sa Fudbalskim savezom Srbije sam još pre Svetskog prvenstva na Novom Zelandu razgovarao o produžetku saradnje. Posle velikog uspeha na Mundijalu, razmislio sam o svemu i svim okolnostima i doneo odluku da nastavim dalje. Teško mi je pala ta odluka, ali je to sasvim prirodan proces, kako za mene, tako i za momke, jer je vreme da se okrenemo seniorskom nivou i profesionalnom fudbalu. Vreme je da se napravi korak", rekao je Paunović.

Mladi trener istakao je da je odlučio da ne ostane u FSS, uprkos tome što nije dobio nijednu konretnu ponudu za novi posao.

"Konkretno nije bila nijedna ponuda, niti jednog kluba, niko me nije kontaktirao... Samo je ovo logičan korak koji sledi. Kako i momci nastavljaju svoj razvoj na seniorskom nivou, tako i ja idem dalje. Nadam se da ću postati deo nekog projekta, kao ovog sa FSS, koji će me motivisati na najbolji mogući način".

Paunović je zahvalio Fudbalskom savezu Srbije na ukazanoj prilici i veoma dobroj saradnji i dodao da odlaskom sa sleketorskog mesta nije i zatvorio vrata.

"Naravno, ovo nije kraj naše saradnje. Ja ću uvek biti tu, kao i do sada. Uvek ću Fudbalskom savezu Srbije stajati na raspolaganju na bilo koji način", zaključio je Paunović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC