• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Borac gost Slavije

Derbi meč sedmog kola Premijer lige BiH igra se u Istočnom Sarajevu, gdje lider prvenstva banjalučki Borac gostuje Slaviji.

 PREMIJER BiH: Borac gost Slavije Izvor: MONDO

Iako su "sokolovi" loše ušli u sezonu i nalaze se na 12. mjestu sa šest bodova, trener Banjalučana Velimir Stojnić očekuje tvrdu utakmicu u kojoj nema favorita.

"Slavija je veoma težak protivnik, od koje se u nastavku očekuju mnogo bolje partije. Igraćemo strpljivo jer samo pametnom igrom možemo da dođemo do povoljnog rezultata", rekao je Stojnić.

Prema njegovim riječima, protivnici imaju veliki motiv protiv Borca jer "svi žele da sruše lidera".

"Na nama je da im to ne dopustimo. Atmosfera u svlačionici je odlična i to je glavni razlog zašto igramo dobro. Svi žele da igraju, pa i u ovu utakmicu ulazimo sa željom da se nadigravamo", istakao je šef struke crveno-plavih, koji neće moći da računa na povrijeđene Ljubojevića, Sakana i Gagulu.

Međutim, uprkos boljoj formi Banjalučana, iz Istočnog Sarajavea su poručili da je tradicija na strani ekipe Zorana Erbeza.

"U eliti smo se sastali šest puta sa Borcem - četiri puta smo pobijedili, jednom igrali neriješeno i jednom izgubili. Imamo i mi svoje planove. Moramo da budemo oprezni, ne smijemo da srljamo. Čekaćemo svoju priliku za gol. Spremni smo i vjerujem da ćemo savladati lidera", izjavio je vezista Slavije Goran Simić.

Drugi derbi susret kola igra se na "Pecari", gdje će domaćin Široki Brijeg da ugosti drugoplasirani tim Premijer lige BiH - mostarski Velež. Širokobriježani za "rođenima" zaostaju četiri boda i sigurno će pokušati da razliku smanje na jedan bod zaostatka.

PREMIJER LIGA BiH, 7. KOLO (16 h)

LAKTAŠI: Laktaši - Travnik
TREBINJE: Leotar - Sarajevo
ZENICA: Čelik - Olimpik
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - Velež
GRADAČAC: Zvijezda - Modriča Maksima
MOSTAR: Zrinjski - Sloboda
ISTOČNO SARAJEVO: Slavija - Borac
SARAJEVO: Željezničar - Rudar Prijedor (19 h).

TABELA: Borac 16, Velež 14, Široki 10, Željezničar 9, Modriča 8, Sarajevo (-1) 8, Rudar 7, Laktaši 7, Sloboda 7, Zvijezda 7, Olimpik (-1) 7, Leotar 6, Slavija 6, Zrinjski 6, Čelik 5, Travnik 5.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC