• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijatović: U Humsku samo kao navijač

Predrag Mijatović izjavio da će zbog manje obaveza ubuduće češće dolaziti u Humsku, ali ne i da će preuzeti neku od funkcija u Partizanu.

 Mijatović: U Humsku samo kao navijač Izvor: MONDO

Partizan je na premijeri u Ligi Evrope ove sezone protiv Tuluza imao i jednog velikog navijača, koji se poslije mnogo godina vratio svom klubu - Predraga Mijatovića.

"Prvi put ove sezone gledao sam Partizan uživo, iako sam na stalnoj vezi sa mojim drugarima Ivanom Tomićem, Zoranom Mirkovićem i Gordanom Petrićem, tako da sam odlično upoznat sa kvalitetima ekipe. Prethodnih godina imao sam mnogo obaveza i nisam bio u prilici da često pratim crno-bijele, ali sada ću sigurno češće dolaziti na stadion", rekao je za "Alo" Mijatović, odbacujući mogućnost da će preuzeti neku funkciju u klubu iz Humske.

Bivši as je istakao da Partizan ima najbolji tim na ovim prostorima.

"Mislim da se u klubu jako dobro radi, najbolji pokazatelj su upravo osvojeni domaći trofeji, što je jako važno, iako to mnogi potcjenjuju. Za Evropu je, nažalost, potrebno više, neophodno je da se još neke kockice sklope. Znam da je razočaranje zbog neulaska u Ligu šampiona bilo veliko, ali smatram da se to ne može okarakterisati kao veliki neuspjeh. Srpski fudbal je u takvoj situaciji da trenutno nijedan klub odavde ne može da postane redovan učesnik Lige šampiona. To je realnost".

Mijatović ističe da crno-bijeli nisu dobro startovali, ali da to ne znači da neće ostvariti zapaženiji rezultat na evro sceni ove sezone.

"Ne znam koji su ciljevi postavljeni u klubu pred početak takmičenja, ali se nadam da Partizan može da napravi zanimljiv rezultat. Nije dobro počelo, ali trebalo bi uraditi sve da se dogura što dalje. Svaki osvojen bod u ovakvoj konkurenciji značiće ovim igračima".

Mijatović se osvrnuo i na odlazak bivšeg trenera Partizana Slaviše Jokanovića, koji je njegov veliki prijatelj iz vremena kada su zajedno igrali u crno-bijelom dresu i reprezentaciji Jugoslavije.

"Čuo sam se sa Jokanom kada je napustio mjesto šefa struke Partizana. To je bio sporazumni raskid ugovora i to je možda bila najbolja odluka u tom trenutku i za njega i za Partizan. Bila je velika presija i na njemu i na rukovodstvu, ljudi su očekivali nešto što je bilo dosta komplikovano, svi bismo mi željeli da se igra u Ligi šampiona, ali mnogo još stvari treba popraviti da bi se došlo do tog nivoa",
rekao je Mijatović koji je na sličan način nedavno okončao saradnju sa Real Madridom.

Mijatović je potvrdio i priču o tome da je zainteresovan da uloži novac u podgoričku Budućnost.

"Postoje neke ideje o tome da uložim novac u Budućnost, jer svi mi bivši sportisti nekako želimo da pomognemo, bilo klubovima u kojima smo igrali, bilo drugovima koji vode klubove u kojima smo igrali. To je neka ideja koja je uvijek prisutno, samo treba mnogo dobro promisliti i proanalizirati situaciju prije nego što se ista i realizuje", napomenuo je Mijatović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC