• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Siti gazda Mančestera? To je ludost!

"Istina je da su napredovali u odnosu na prethodnu sezonu, ali tvrditi da je Siti najbolji klub iz Mančestera je ludost", rekao je Srbin.

 Vidić: Siti gazda Mančestera? To je ludost! Izvor: MONDO

Defanzivac Mančester junajteda Nemanja Vidić izjavio je u najavi gradskog derbija protiv Sitija u nedelju da će njihovi protivnici biti surovo "spušteni na zemlju".

"Istina je da su napredovali u odnosu na prethodnu sezonu, ali tvrditi da je Siti najbolji klub iz Mančestera je ludost", rekao je srpski reprezentativac.

Prema njegovim riječima, ako u sljedećih deset sezona ekipa Marka Hjuza osvoji isto toliko titula, onda će moći da se poredi sa "crvenim đavolima".

"Tada ćemo da sjednemo i razgovaramo, ali sada Junajted je gazda, ne samo Mančestera, nego i Evrope. Lično ne bih bio zadovoljan da ove godine osvojimo samo Premijer ligu ili Ligu šampiona, eto toliko veliki je klub sa ’Old Traforda’".

Srbina posebno raduje susret sa doskorašnjim saigračem Karlosom Tevezom.

"Tevez je sjajan, navijači ga obožavaju, ali mislim da neće imati pozitivnu dobrodošlicu. Bez obzira na kvalitet rivala, možemo da pobijedimo bilo kojih 11 igrača na svijetu. Na putu ka odbrani titule, potrebna su nam ova tri boda".


Vidić se potom osvrnuo na još jednu "pticu selicu" iz Mančestera - Kristijana Ronalda, koji je ovog ljeta prešao u Real Madrid.

"O njemu više niko ne priča. Svima je jasno da Ronaldo nije došao u najbolji, već da je napustio najbolji klub na svijetu".


Nekadašnji igrač Crvene zvezde i moskovskog Spartaka podvukao je da je Vejn Runi u ovom trenutku najbolji fudbaler svijeta.

"Ubjedljivo najbolji je u Engleskoj, a vjerovatno i na planeti. Osim toga, Runi voli Junajted svim srcem, kao i klub njega. S navijačima ima gotovo ’bračne odnose’ koje niko ne može razvesti. Runi je sad ’broj jedan’, njega ni za kakve pare ne možete kupiti. Zato Ronalda više niko ne spominje",
zaključio je Vidić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC