• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: "Pale" dvije trenerske glave!

Sedmo kolo Premijer lige BiH donijelo je ostavke trenera na klupama Slavije iz Istočnog Sarajeva i gradačačke Zvijezde.

 PREMIJER BiH: "Pale" dvije trenerske glave! Izvor: MONDO

Poslije minimalnog poraza od banjalučkog Borca (1:0) u Istočnom Sarajevu, trener "sokolova" Zoran Erbez podnio je ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata.

Osvajač Kupa BiH u novu sezonu ušao je ispod svih očekivanja, pošto su nakon sedam kola zauzeli 14. poziciju sa samo jednom pobjedom.

"U sedam utakmica osvojili smo samo šest bodova i zbog moralnih obaveza prema klubu u kojem sam se afirmisao i kao igrač i kao trener odlučio sam da podnesem ostavku. Nadam se da će Slavija brzo prevazići trenutnu krizu i zauzeti mjesto koje joj pripada u vrhu", rekao je Erbez.

Njegov nasljednik na klupi Slavije nije poznat, ali u opticaju su tri imena - Milomir Odović, Milomir Šešlija i Ratko Ninković, koji je takođe ostao bez posla u subotu.

Ninković je napustio kormilo Zvijezde nakon poraza na svom stadionu od Modriče (0:1) iako se prvo pojavila informacija da je rukovodstvo kluba iz Gradačca uručilo otkaz iskusnom stručnjaku.

"U ovakvim uslovima ja zaista ne mogu da radim. Bez spletki u fudbalu BiH nemoguće je raditi svoj posao", rekao je Ninković i dodao da nema namjeru više da radi u Premijer ligi BiH, bez obzira na evenutalnu ponudu Slavije.

"Čast mi je što me Slavija vidi kao jednog od kandidata, imam neke druge planove. Nisam adekvatan jer imam određena moralna načela i najvjerovatnije zauvijek napuštam Premijer ligu BiH i selim u Hrvatsku".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC