• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Efikasna Zvezda, incidenti u Smederevu

Zvezda pobijedila Smederevo 3:0, golovima Perovića, Bogdanovića sa penala i Jevtića. Incidenti u drugom poluvremenu.

 JSL: Efikasna Zvezda, incidenti u Smederevu Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde zabilježili su još jednu ubjedljivu pobjedu u Jelen Superligi i to na teškom gostovanju u Smederevu.

Pred oko 8.000 gledalaca na stadionu Kraj Železare, Zvezda je pobijedila 3:0 (1:0), golovima Slavka Perovića u 10. minutu, Vladimira Bogdanovića iz penala u 63. i Aleksandra Jevtića u 81. minutu.

Meč u Smederevu obilježili su i incidenti u režiji navijača Crvene zvezde, koji su poslije pirotehničkog pira, izazvali i novi prekid ulijetanjem na teren.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Crveno-bijeli su se plašili gostovanja ekipi koja se vratila u Superligu i na startu sezone pokazala kao čvrsta i organizovana, ali je rano vođstvo beogradskog tima uslovilo dalji tok meča.

Smederevo je, kako to fudbaleri vole da kažu, "otvoreno" na vrijeme i poslije vođstva Zvezda je uspostavila kontrolu igre.

Smederevci nisu igrali podređenu ulogu u prvom dijelu, a Dejan Živković je imao priliku za izjednačenje kada je iz prve opalio po lopti sa pet metara, ali je njegov udarac zaustavila prečka.

Nastavak meča protekao je u incidentima koje su izazvali navijači Crvene zvezde, koji su u velikom broju došli u Smederevo.

Najprije su na teren pobacali desetine baklji i pirotehničkih sredstava, a onda su dvojica navijača Zvezde utrčali na teren i izazvali novi prekid.

Obezbjeđenje je pokušalo da reaguje, ali su ratoborni navijači nastavili da prave probleme, a fudbaleri Zvezde su ih molili(!) da prekinu sa tim i spriječili su obezbjeđenje da uhapse izgrednike.

Potom se desio verbalni obračun fudbalera Zvezde i klupe sa rezervnim igračima Smedereva, a sa tribina su se čuli povici sudiji Gogiuću: "Prekini meč, prekini meč!".

Ipak, meč je nastavljen poslije desetak minuta, a tek što je počelo da se igra Zvezdi je dosuđen penal poslije prekršaja Željka Kovačevića nad Perovićem.

Bogdanović je hladnokrvno izveo najstrožu kaznu i povisio vođstvo Zvezde.

Do trećeg gola, Smederevci su imali dvije, tri izgledne prilike za gol, ali napadači nisu bili skoncetrisani.

Treneru Crvene zvezde Vladimiru Petroviću isplatila se zamjena koju je napravio u 75. minutu, kada je iz igre izveo Dejana Lekića, a ubacio Aleksandra Jevtića.

Samo šest minuta kasnije, Jevtić je istrčao kontru i preciznim udarcem, malo iskosa sa desne strane, donosi ubjedljivu pobjedu Zvezdi.

Crveno-bijeli su tako zabilježili osmu pobjedu nad Smederevom na njegovom terenu, a gol-razlika je sada 27:11 za Zvezdu.

Zvezdin skor u tekućem šampionatu je četiri pobjede i jedan remi (13 bodova), uz gol razliku 11:1. Smederevci ostaju na sedam bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC