• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Trebali smo im dati šest, sedam komada!

"Mogli smo da ponizimo Siti jer smo im poklonili tri gola. Trebali smo slaviti 6:0 ili čak 7:0, da smo dobro igrali odbranu", rekao je Škot.

 Ferguson: Trebali smo im dati šest, sedam komada! Izvor: MONDO

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson nije krio zadovoljstvo nakon fantastične pobjede protiv gradskog rivala Sitija (4:3) u šestom kolu engleske Premijer lige.

"Đavoli" su tri puta vodili, izabranici Marka Hjuza uspijevali da izjednače, da bi džoker s klupe Majkl Oven u prvom kontaktu sa loptom donio veliko slavlje na Old Trafordu i to u 96. minutu!

"Mogli smo da ponizimo Siti jer smo im poklonili tri gola. Trebali smo slaviti 6:0 ili čak 7:0, da smo dobro igrali odbranu. Na kraju smo pobijedili u jednom od najboljih mančesterskih derbija",
rekao je škotski stručnjak i podvukao da su njegovi igrači napokon "utišali bučne komšije".

"Nekad imate nesnosne komšije i ne možete im ništa jer oni uvijek prave buku. U takvim trenucima samo pojačajte televiziju", dodao je Ferguson, aludirajući na bombastične najave iz tabora "građana" pred derbi.

Njegov kolega sa klupe Sitija Mark Hjuz za poraz je okrivio glavnog arbitra Martina Atkinsona zbog, po njegovom mišljenju, preduge nadoknade vremena.

"Užasno je izgubiti ovako važan meč u šestom minutu sudijske nadoknade. Pokazali smo karakter i kvalitet, ali smo jako frustrirani zbog pljačke. Arbitar je produžio četiri, a pustio da se igra sedam minuta", rekao je Velšanin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC