• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavi: Krenuli smo; Stepi: Kukavički!

Trener Partizana kaže da se dokazalo da njegov tim ima kvalitet. Trener Vojvodine grmi na svoje igrače.

 Plavi: Krenuli smo; Stepi: Kukavički! Izvor: MONDO

Šampion Srbije je krenuo. Partizan je poslije remija sa Čukaričkim i porazom od Tuluza na startu Lige Evrope, pronašao snagu da odigra dobar meč i savlada neugodnu Vojvodinu 1:0.

Treneri dvije ekipe, Goran Stevanović i Dragoslav Stepanović bili su u različitom raspoloženju poslije utakmice.

Dok je Stevanović, koji je zabilježio prvu pobjedu kao trener Partizana, hvalio svoje igrače, Stepanović ih je iskritikovao.

"Ostvarili smo veliku pobjedu, prezadovoljan sam. Dokazalo se ono što sam pričao prethodnih dana - da vjerujem u ovaj tim i da posjeduje kvalitet. Pričao sam da će Partizan doći do dobre igre. Igrali smo superiorno na sredini, istina je da je realizacija malo lošija, ali radićemo na tome",
rekao je Stevanović.

On je istakao da su i pored umora njegovi igrači stvorili veliki broj šansi protiv Vojvodine koja ima šampionske ambicije, što je za pohvalu.

"Ovo je veliki korak ka našem cilju, a zna se da je to osvajanje titule",
dodao je trener Partizana.

On je objasnio da je neke igrače namjerno ostavio na klupi za rezerve na početku meča, kako bi mogli a uđu odmorni u drugom poluvremenu i unesu preokret.

To mu se i isplatilo, jer je upravo Brana Ilić, koji je u igru ušao u 65. minutu, postigao odlučujući gol desetak minuta kasnije.

"Brana Ilić je svojim igrama u posljednje vrijeme pokazao koliko vrijedi",
pohvalio je trener Partizana omalenog napadača.

Stevanović je istakao i da ne osjeća pritisak kao trener Partizana, jer "vjeruje u sebe". "Treba istrajati u onome što misliš, a ja mislim da ovaj tim ima kvalitet. Znamo da vrijedimo!".

Trener Vojvodine Dragoslav Stepanović uopšte nije bio zadovoljan partijom svog tima, a kao svijetle tačke izdvojio golmana Aleksandra Kesića i Slobodana Medojevića.

"Čestitam Partizanu. Veliki tim je pokazao da se brzo oporavo poslije onoga što ga je snašlo. Podigli su glavu i zaigrali dobro poslije promjene trenera i nesupjeha protiv Čukaričkog i Tuluza. Ovo sam očekivao. Mislim da smo mi kukavički čekali i nismo igrali napadački. Kesić je odbranio mnogo zicera, a najbolji je bio Medojević kome je ovo bila prva utakmica...Nismo nijednom šutnuli na gol i nismo mogli da očekujemo ništa više od ovog rezultata. Nisam razočaran nego iznenađen, jer ono što smo se dogovorili, nije se vidjelo na trenu", rekao je Stepanović.

On je rekao da je na ekipu uticalo i to što je Džozef Kizito govorio da je spreman da igra, a onda je dan pred meč saopštio nešto drugo.

"Da smo gol primili malo ranije, možda bismo imali vremena da se podignemo i promijenimo nešto u našoj igri, ovako nismo mogli. Opet se pokazalo da čim se pređe novosadski most mi igramo drugačije. Kada igrači izjavljuju da Vojvodina ima tim za titulu to moraju i da pokažu na terenu. Ovakvom igrom nismo ni zaslužili ništa više od poraza", rekao je strateg Vojvodine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC