• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dopingovan igrao na Kopa Amerika!

Autor mondo.rs

Brazilski reprezentativac Fred bio je pozitivan na doping tokom prvenstva Južne Amerike, saopštila je Fudbalska konfederacija Brazila (CBF).

Analizom je utvrđeno da je Fred bio pozitivan na hidrohlorotiazid, ali je uprkos tome Fudbalska konfederacija Brazila stala uz ovog igrača, navodeći da će mu pomoći u pokušaju da skine ljagu sa svog imena.

Dvadesetdvogodišnji igrač Šahtjora demantovao je korišćenje nedozvoljenih sredstava.

"Nikada nisam koristio zabranjena sredstva. Nevin sam i to ću dokazati", kategoričan je Fred, koji je na Kopa Amerike, održanoj u junu i julu u Čileu, bio starter u prva dva meča - u pobedi protiv Perua od 2:1 i u porazu od Kolumbije rezultatom 1:0.

Fred međutim, nije bio u postavi za treću utakmicu protiv Venecuele koja je završena pobedom Brazila (2:1), a propustio je i poraz u četvrtfinalu na penale protiv Paragvaja.

CBF je u saopštenju navela da je organizatorima takmičenja poslala listu medikamenata koja su koristili njihovi igrači, a da na njoj nije bilo zabranjene supstance.

"Podržavamo igrača i ukoliko je potrebno njegovi savetnici i advokati mogu da ponude dodatna objašnjenja", navodi se u saopštenju CBF.

Fenerbahče je u petak zvanično protestovao kod UEFA zbog toga što je Šahtjor, uprkos pozitivnom doping testu, Freda uvrstio u tim u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona održanom u utorak.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC