• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmilo Šipovac novi direktor Borca!

Upravni odbor FK Borca imenovao je Radmila Šipovca za novog direktora banjalučkog kluba!

 Radmilo Šipovac novi direktor Borca! Izvor: MONDO

Ovo je agenciji Srna potvrdio jedan od članova UO Banjalučana Željko Kopanja, inače osnivač i vlasnik "Nezavisnih novina".

Šipovac će na funkciji prvog direktora banjalučkog kluba da zamijeni Miloša Milutinovića, koji je podnio ostavku zbog drugih obaveza.

"Šta drugo reći, već da mi je čast što sam dobio povjerenje Upravnog odbora da se prihvatim ovako delikatnog posla. Ne samo čast, već i ogromna obaveza da nastavim započeti posao vraćanja Borca tamo gdje mu je uvijek i bilo mjesto, u sam vrh fudbala u BiH, a potom i na međunarodnu scenu", rekao je za "Fokus" novi direktor Borca.



Iako još nije zvanično ni sjeo u "vruću" direktorsku fotelju, Šipovac (na fotografiji u sredini) je svjestan očekivanja javnosti.

"Posla se ne bojim, zato sam i došao na ovo mjesto. Fudbalska Evropa čeka Borac u ljeto 2010. godine i za to moramo biti spremni. Rezultati koje postiže seniorski pogon jeste iznad svih očekivanja i u tom smjeru mora biti kristalno jasno da trener Velimir Stojnić, te njegovi saradnici i igrači, imaju punu podršku za sve ono što postižu na zelenom terenu. Nema dileme da smo na pravom kursu, ali kormilo treba čvrsto držati",
dodao je Šipovac.

Pored novinarskih obaveza na mjestu glavnog i odgovornog urednika dnevnika "Fokus", Šipovac je obavljao funkciju predsjednika Fudbalskog kluba Sloga iz Trna kod Banjaluke.

"Plavo-crveni" iz Banjaluke, pod trenerskom palicom Velimira Stojnića, ubjedljivo su na prvom mjestu tabele Premijer lige BiH sa šest pobjeda i remijem u sedam odigranih kola.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC