• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pred praznim tribinama u srijedu

Crvena zvezda ekspresno "na tapetu" Disciplinske organizacije Superlige zbog izgreda njenih navijača u Smederevu. U srijedu bez publike u kupu.

 Zvezda pred praznim tribinama u srijedu Izvor: MONDO

Za razliku od ranijih sezona, kada se na odluke fudbalskih "disciplinaca" čekalo duže vrijeme, ove sezone i oni su okrenuli drugi list.

Predsjednik Takmičarske komisije Zajednice fudbalskih klubova Superlige Srbije Branislav Delić suspendovao je Crvenu zvezdu zbog izgreda njenih navijača samo dan poslije prvenstvene utakmice u Smederevu.

Navijači Zvezde su u dva navrata prekinuli utakmicu, najprije bacanjem pirotehničkih sredstava, a potom i ulaska na teren.

Zbog tog incidenta Crvena zvezda će na domaćem terenu u srijedu, u meču šesnaestine finala srpskog kupa protiv apatinske Mladosti, igrati bez prisustva gledalaca, potvrđeno je u ponedeljak uveče iz Zajednice superligaša.

Generalni sekretar Zajednice superligaša Srbije Miodrag Janković najavio je odlučniju borbu protiv incidenata na fudbalskim utakmicama.

On je rekao da je odluka o kažnjavanju Zvezde donijeta brzo, jer je taj klub ove sezone već kažnjavan zbog izgreda navijača.

"Zvezda je već novčano kažnjena prije dva kola zbog ponašanja navijača, sada se ponovilo i stvarno nemamo prostora više za toleranciju. To važi i za Partizan", rekao je Janković.

Kazna se odnosi na prvi sljedeći meč, a to je kup susret u srijedu, protiv Mladosti iz Apatina.

Brza reakcija Zajednice najavila je i odlučniju borbu protiv izgreda na stadionima, koja je djelimično izazvana i posljednjim nasiljem u Beogradu, kada su teško povrijeđeni strani državljani, a ekstremističke organizacije prijetnjama odložile Povorku ponosa.

"Pogotovo poslije svih događanja u Srbiji, mislimo da mora jednom da se stane na put tome. Očigledno je i država riješila da se obračuna sa huliganima", rekao je Janković.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC