• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Konferencija za medije u pećini"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Belgijski portal "Sporza" navodi kako je konferencija za novinare u Sarajevu održana u "oronuloj prostoriji s plastičnim stolicama".

Belgijski novinari ističu da su veoma nezadovoljni uslovima za rad na Olimpijskom stadionu "Asiim Ferhatović Hase - Koševo" u Sarajevu, posebno prostorijom u kojoj je sinoć održana konferencija za medije uoči današnje utakmice Željezničara i Standarda iz Liježa.

Belgijski portal "Sporza" navodi kako je konferencija za novinare u Sarajevu održana u "oronuloj prostoriji s plastičnim stolicama".

"Nalazili smo se u mračnoj pećini na drevnom Olimpijskom stadionu 'Koševo', sa vrlo malo rasvjete", tvrdili su novinari ovog portala u objavljenom tekstu.

Pišu i da je akustika na stadionu veoma loša, a uslovi za rad novinara katastrofalni.

"Prostorija je izgledala blago rečeno spartanski. Sto i neke plastične stolice. Nije bilo lako razumjeti i čuti trenera Muslina. Akustika je bila dramatična i pogoršala se kada su igrači prošli metalnim pločicama i počeli pjevati pod tušem. Kasnije se čuo zvuk koji je podsjećao najviše na parnu lokomotivu iz davne prošlosti", napisali su Belgijanci.

Na kraju belgijski novinar navodi i da stadion na Koševu izgleda vrlo staro i oronulo.

"Stadion je izgrađen 1984. godine za Zimske olimpijske igre. Ne mislim da je u međuvremenu obnavljan. Atletska staza bez krova. Nadam se da neće biti neke oluje tokom utakmice", objavio je belgijski portal "Sporza".

Podsjetimo, Standard je prošlog četvrtka u prvoj utakmici trećeg pretkola Evropa lige u Liježu pobijedio Željezničar sa 2:1. Revanš meč zakazan je za večeras na najvećem bh. stadionu sa početkom u 20 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC