• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije: Hvala svima koji su se povukli

Autor mondo.rs

Posle serije odlazaka čelnika Crvene zvezde, oglasili su se i oni koji su insistirali na njihovim ostavkama.

 Navijači Crvene zvezde poslije ostavke čelnika Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Kada je posle 1:1 sa Radničkim iz Niša prošlog petka stadionom Rajko Mitić zagrmelo "Uprava napolje", jasno je bilo da u Crvenoj zvezdi slede burni dani.

Posle dva sastanka, Upravni odbor doneo je odluku da sazove za 15. septembar raspisivanje vanrednih izbora. To, međutim, nije bilo dovoljno "najvatrenijim" navijačima crveno-belih, koji su insistirali na momentalnim odlascima klupskih rukovodilaca.

Ostavke su potom počele da se ređaju kao na traci: Branislav Đurđević, Slaviša Kokeza, Predrag Ćulibrk, Branko Radujko, Ivica Tončev, Zvezdan Terzić, Aleksandar Antić i Dušan Bajatović redom su odlazili.

"Zahvaljujemo svima koji su prepoznali da je trenutak da se povuku iz kluba. Dvadeset hiljada ljudi je stalo iza jedne poruke i kao retko kada, i istok i zapad i sever su bili složni. Zato pozivamo sve zvezdaše da u narednim utakmicama napunimo stadione kao nikada do sada, kako bismo poslali poruku svakome ko želi da se posveti našem klubu u narednom periodu", poručile su Delije u saopštenju za javnost.
Prethodno je objašnjeno zbog čega je doneta odluka da se oglase na ovakav način.
"S obzirom na to da su svi uzeli za pravo da se ovih dana obraćaju zvezdaškoj javnosti, red je da se i mi kao grupa oglasimo. Nećemo odgovarati nikome, jer ne želimo da još više produbljujemo situaciju u kojoj se nalazi naš klub", navode Zvezdini navijači i dodaju:
"Ako je neko bio veran i tolerantan svih ovih godina, to smo bili mi. Kao deo kluba koji sa najviše emocija prati dešavanja u Crvenoj zvezdi, suzbijali smo emotivne reakcije i provodili dane u međusobnim raspravama svesni težine situacije. Na utakmici protiv Radničkog je kulminiralo nezadovoljstvo. Tada su i oni najstrpljiviji izgubili strpljenje. Navijači sa svih tribina - ceo stadion, poslao je poruku Upravi".
Delije poručuju i da fudbaleri i trener Miodrag Božović imaju njihovu podršku.

"Mnogo je bitno da igrači i trener znaju da smo uz njih i zato, svi na stadion sada kada je najteže!".

Prvu narednu priliku da ispune stadion, navijači Crvene zvezde imaće u nedelju protiv Voždovca na Vračaru (17 časova). Ulaznice za ovaj meč koštaju 300 dinara i prodavaće se na blagajni stadiona Rajko Mitić, a na dan utakmice samo na stadionu Obilića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC