• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Za Zvezdu navijam, ali ne mešam se

Autor mondo.rs

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kaže da je stanje u Crvenoj zvezdi "neuporedivo bolje nego pre dve, tri godine", kao i da nema nameru da se meša u stvari u klubu. "Neće biti povučeno nijedno sponzorstvo", poručuje.

 Vučić: Za Zvezdu navijam, ali ne mešam se Izvor: MN PRESS - ARHIVA
Izvor: MN PRESS - ARHIVA



Premijer Srbije Aleksandar Vučić je svojevremeno pomogao Fudbalskom klubu Crvena zvezda, lično se angažujući oko formiranja uprave.

Međutim, ta uprava, odnosno veći deo nje, podneo je ostavku. U Crvenoj zvezdi se teško može protumačiti ko je tu za koga i ko će da preuzme vođenje kluba u narednom periodu. Mnogi smatraju da će se angažovati i Vučić, koji je deklarisani navijač Zvezde.

Ali, danas je, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, govorio i o Zvezdi i jasno poručio da nema nameru da se meša!

Premijer je odgovorio na novinarsko pitanje koje je glasilo: "S obzirom na to da ste bliski Zvezdi, kako komentarišete stanje u klubu?".

Vučić je odgovor počeo ovako: "Blizak sam i Partizanu i Vojvodini i svim našim klubovima. I čestitam i Partizanu i Vojvodini na uspesima".

"Ja nikada nisam krio da navijam za Zvezdu, niti ću kriti. Nikada nisam podnosio one pokvarenjake koji kažu da ne pripadaju nikome, nijednoj stranci, a u nastupima su ostrašćeni. Ja sam bio i ostaću navijač Zvezde i nikada neću biti opozicija klubu koji volim. Zvezda neće imati nikakve loše posledie od države, neće izgubiti nijedno sponzorstvo i niko nikome neće da se sveti", rekao je Vučić.

On je istakao da je država i ranije i sada pomagala Zvezdi, ali i KK Partizan i FK Partizan.

"Država je mnogo pomagala i dala i Fudbalskom klubu i Košarkaškom klubu Crvena zvezda, kao i Košarkaškom klubu Partizan. Pomagala je i FK Partizan, manje, ali je pomagala. Zvezda ima velika sponzorstva i neće snositi posledice", podvukao je premijer.

Istakao je i da ne želi da se meša u stanje u Zvezdi.

"Ne želim da se mešam u sve to, to je moje lično pravo i odluka. Stanje u Zvezdi je danas neuporedivo bolje, nego pre dve, tri godine, jer je dug, koji je rastao matematičkom progresijom, smanjen za 10 miliona evra, osvojena je i titula, što je mnogo bolje nego što je bilo realno za očekivati. To je moja ocena. U sve ostalo ne želim da se mešam", istakao je Vučić.

On je, na kraju izlaganja, poželeo sreću pre svega vaterpolistima Srbije koji će se u subotu boriti za titulu svetskog prvaka u vaterpolu protiv Hrvatske, a potom i fudbalerima Partizana i Vojvodine.

"Osvetlali su nam obraz i pokazali su da i u tom sportu možemo da imamo rezultate", dodao je.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC