• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi: Argentina nije samo Mesi

Argentinski napadač Lionel Mesi rekao je da ne želi da preuzme odgovornost za loše igre "gaučosa2 u kvalifikacijama za Mondijal 2010.

 Mesi: Argentina nije samo Mesi Izvor: MONDO

Mesi se smatra jednim od najboljih fudbalera svijeta, ali u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nije pružao dobre igre.

Argentina je izgubila posljednje dve utakmice protiv Brazila i Paragvaja, selekcija koje su se već plasirale na Mundijal, zbog čega je plasman na Svjetsko prvenstvo doveden u pitanje.

"Ne mogu sam da obezbiedim pobjedu Argentini. To je zajednički posao i odgovornost svakog igrača u reprezentaciji", rekao je Mesi u intervjuu za španski "Radio 2".

Mesi je rekao i da se dobro slaže sa selektorom Dijegom Maradonom, koga su navijači i mediji označili kao glavnog krivca za dosadašnji neuspjeh u kvalifikacijama.

"Moj profesionalni i lični odnos sa Maradonom je sjajan. Mislim da se i ostali igrači dobro slažu sa njim. Odlično je sarađivati sa Maradonom i gledati kako radi sa fudbalerima", rekao je napadač Barselone.

Reprezentacija Argentine zauzima peto mjesto u Južnoameričkoj kvalifikacionoj grupi sa 22 boda, dok Urugvaj i Venecuela imaju po bod manje, na šestoj i sedmoj poziciji.

Prve četiri ekipe plasiraće se direktno na Mundijal, dok će peta selekcija igrati baraž sa četvrtom iz kvalifikacija Sjeverne i Centralne Amerike i Kariba.

Iz Južnoameričke grupe plasman u Južnu Afriku već su obezbijedili Brazil i Paragvaj, Čile je treći sa 27 bodova, a Ekvador četvrti sa 23.

Argentina će 10. oktobra na svom terenu igrati protiv Perua, dok će kvalifikacije završiti utakmicom protiv Urugvaja tri dana kasnije.

"Moramo da pobijedimo na posljednje dve utakmice, bez obzira na dobru ili lošu igru", rekao je Mesi.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC