• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Van Gal je mediokritet, uništava Junajted"

Autor mondo.rs

Legendarni fudbaler Barselone kaže da Holanđanin uništava Junajted, kao što je uništio i Barsu i savetuje Pedru da nikako ne ide na "Old Traford".

Legendarni fudbaler Barselone i ne samo Barselone, Hristo Stoičkov, pokušava da odgovori asa tog kluba Pedra Rodrigeza od prelaska u Mančester junajted.

Ne zbog Junajteda, koji je odveć najomraženiji klub u Premijer ligi, već zbog Luja van Gala, čoveka koji je 1998. godine grubo prekinuo boravak Stoičkova u Barseloni.

Bugarin je u izjavi za špansku stanicu "Onda Sero", upitan da prokomentariše mogućnost da Barsa prihvati ponudu Junajteda od 22 miliona funti za slabo korišćenog Pedra, žestoko napao Van Gala, menadžera "đavola".

"Nikada ne bih prihvatio da primam naređenja od Van Gala. On je mediokritet. Uništio je Barsu i upravo uništava Junajted. Ono što je uradio golmanu Viktoru Valdesu potvrdilo je da je loša osoba. Nadam se da će me Pedro poslušati i da neće otići", rekao je Van Gal u trenutku dok traju pregovori između tri strane.

Van Gal pokušava da kupi Pedra u trenutku kada se Barselona sprema za Superkup UEFA i duel sa Seviljom bez povređenog Nejmara, na čijem će mestu verovatno zaigrati "večita rezerva", Pedro.

Pred ovim sjajnim fudbalerom je prilika da sa klupe aktuelnog šampiona Evrope, Barselone, iskoči u prvi plan i preuzme važnu ulogu u takođe ogromnom klubu, poput Junajteda. Ali, napustiti Barsu nikada nije lako, pa ni onda kada je svima jasno da će u špicu napada, najčešće, igrati neverovatni trio – Leo Mesi, Luis Suarez, Nejmar.

Međutim, Pedro već ima 28 godina i možda je pred njim poslednja šansa da preuzme lidersku ulogu na terenu... On to pokušava na "Kamp Nou" od 2004. godine. Bezuspešno...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC