• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP: Zvezda napunila Apatince

Fudbaleri Crvene zvezde su se u velikom stilu plasirali u osminu finala nacionalnog kupa, pošto su deklasirali prvoligaša Mladost iz Apatina 6:1.

 KUP: Zvezda napunila Apatince Izvor: MONDO

Pobjednik meča šesnaestine finala kupa bio je poznat već poslije prvog poluvremena, jer su crveno-bijeli već tada imali ubjedljivih - 4:1.

Golove za Crvenu zvezdu postigli su Aleksandar Jevtić u 16. i 81. minutu, Slavko Perović u 21., Darko Lazović u 25. i 45. minutu i Nemanja Nikolić u 86. minutu.

Pogodak za Mladost dao je Vejnović iz penala u 28. minutu. Kapiten apatinske ekipe morao je dva puta da šutira, jer mu je prvi udarac odbranio Saša Stamenković. Lopta se odbila do Vejnovića koji je potom ubacio u mrežu. Tada je bilo 3:1.

Apatinci su u drugom delu promašili penal, pri rezultatu 4:1.

Pred praznim tribinama zbog kazne koje su crveno-bijeli dobili poslije incidenata u Smederevu, crveno bijeli su, u kombinovanom sastavu, odigrali vrlo dobar meč i već poslije 25. minuta razriješili sve dileme oko pobjednika.

Pižon je dao priliku rezervistima i oni su mu vratili ubijedljivom i efektnom pobjedom. Sedam golova, međutim, osim novinara i uprava klubova, nije imao ko da vidi u srijedu uveče u Ljutice Bogdana.

Darko Lazović je, osim dva prva gola u dresu Zvezde, imao i asistenciju kod prvog gola, koji je glavom postigao Jevtić.

U nastavku meča, Zvezda je malo "spustila ručnu" i do 75. minuta se ništa nije dešavalo, a tada se istakao Saša Stamenković, koji je zaustavio udarac sa "bijele tačke".

Utakmica protiv Apatinaca ostaće upamćena i po debiju Nemanje Obrića, koji je morao da čeka 1.035 minuta kako bi istrčao na teren ove sezone. Priliku za to dobio je u drugom poluvremenu i zabilježio je prvu asustenciju kod šestog gola Nemanje Nikolića pred kraj meča.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC