• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević za MONDO: Oprostio sam Zvezdi ceo dug

Autor mondo.rs

Kao što je najavljeno, mladi vezista je napustio crveno-bele. "Bilo je trenera i uprava koji me nisu podržavali".

 Savićević oprostio Zvezdi ceo dug Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vukan Savićević više nije fudbaler Crvene zvezde. Mladi vezista posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda potpisao je ove srede četvorogodišnji ugovor sa Slovanom iz Bratislave.

Savićević je ponikao u Crvenoj zvezdi, a član prvog tima bio je od 2012. godine. Priliku da debituje pružio mu je Aleksandar Janković u meču sa Hajdukom, 24. septembra 2012, u Kuli.

Talentovani vezista, međutim, nije uspeo da ispuni sav potencijal u crveno-belom dresu. Mnogo više očekivalo se od njega na "Marakani", nego što je pokazao u 51 odigranoj utakmici. Na startu ove, kao i prošle sezone, imao je mesto u startnoj postavi, ali se uklopio u blede partije tima.

"Žao mi je što nisam ostavio veći utisak u Zvezdi, ali takav je fudbal. Uvek sam davao 100 odsto na treninzima i na terenu i to mi je bitno. Krivo mi je što nismo osvojili još neku titulu, ali nije samo do mene... Bilo je trenera i uprava koji me nisu podržavali", pomalo tužnim glasom konstatovao je Savićević u razgovoru za MONDO.

"U Slovačkoj me čeka novi početak i nadam se uspehu", dodao je.

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević nije želeo pred novinarima da govori o obeštećenju za ovaj transfer, ali se nezvanično može čuti da je Savićević Zvezdi oprostio 120.000 evra duga.

"Oprostio sam Zvezdi ceo dug, a Slovan će platiti 100.000 evra za moj transfer", otkrio je 21-godišnji vezista i potom se nadovezao:

"Hteo bih da se zahvalim Aleksandru Bogdanoviću i Bobanu Saviću koji su mi pomogli da dođem ovde. Stigao sam u utorak uveče, jutros obišao trening centar, obavio preglede i potpisao ugovor. Prezadovoljan sam uslovima u Bratislavi. Slovan je, kao i Zvezda u Srbiji, veliki klub koji juri titulu, što mi odgovara".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC