• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda priziva grčki kapital

Navijači Zvezde i atinskog Olimpijakosa već dugo imaju bratske odnose, a uskoro će i uprave klubova podići nivo saradnje.

 Zvezda priziva grčki kapital Izvor: MONDO

Delegacija Crvene zvezde, predvođena predsjednikom Vladanom Lukićem, učestvovala je u srijedu, 23. septembra u Atini na "Grčko-srpskom poslovnom savjetu", koji okuplja direktore i vlasnike grčkih kompanija koje posluju u Srbiji, a potom su beogradski crveno-bijeli imali sastanak sa atinskim crveno-bijelima na kojem je dogovoren veći stepen saradnje.

Na večeri, koju je organizovao potpredsjednik Olimpijakosa Petros Kokalis, saznaje MONDO, razgovaralo se o mogućnostima bliske saradnje i u narednom periodu mogu se očekivati vidljiviji koraci u tom pravcu.

Poslije večere, predsednici Olimpijakosa i Zvezde zajedno su gledali derbi AEK - Olimpijakos, koji je pripao klubu iz Pireja - 1:2.

Ono što je svakako interesantan detalj posjete delegacije Crvene zvezde Atini je to što je, sednicaposlovnog savjeta, na kojoj su bili predstavnici 24 grčke kompanije, kako piše na sajtu beogradskog kluba, bila posvećena upravo Crvenoj zvezdi.

Zvezda je već duže vrijeme bez generalnog sponzora, iako je nova uprava u više navrata saopštavala da je to pitanje trenutka, tako da je vrlo vjerovatno i to bio jedan od ciljeva posjete predstavnika kluba iz Ljutice Bogdana.

Otvarajući sjednicu, Simeon Comokos izrazio je zadovoljstvo što su predstavnici Zvezde dobili priliku da se obrate grčkim kompanijama poslije mnogih ministara iz Srbije koji su pred ovim Savjetom obrazlagali mogućnosti ulaganja u Srbiju.

Lukić je pozvao Grke da ulažu u Zvezdu, riječima da je "Crvena zvezda najveće srpsko sportsko blago i brend".

"Pozivam Vas da budemo partneri jer nema boljeg načina za promociju kompanije u Srbiji partnerstva sa Crvenom zvezdom. Biti sa Zvezdom, znači biti sa Srbijom. Pored toga želim da se se zahvalim ovom Savetu koji je jedan od najzaslužnijih što je u Srbiju ušlo skoro tri milijarde evra grčkih investicija. Upravo zato smo odlučili da vas pozovemo u naš pobjednički tim, tim koji se stvara", rekao je Lukić i predao Comokosu dres Crvene zvezde sa njegovim prezimenom.

Lukić je dodao da je nova uprava Zvezde počela proces transformacije kluba.

"Poslije godina posrtanja došlo je vreme za uzdizanje Zvezde. Mi smo evropski prvaci i kada počnemo da se uzdižemo ne znamo za granicu. Za posao koji smo započeli tražimo upravo takve partnere - hrabre i ambiciozne a najprirodnije je što smo se prvo obratili našim grčkim prijateljima. Sada je pravi trenutak za sklapanje partnerstva koja će trajati i biti šampionska", rekao je Lukić na kraju svog obraćanja.

Prezentaciju potencijala Crvene zvezde vodio je član Upravnog odbora Đorđe Stefanović koji je grčkim kompanijama predstavio konkretne projekte. Sastanak je trajao više od dva sata i na njemu se poslije prezentacije pričalo o Zvezdi i mogućnostima ulaganja u beogradski klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC