• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božovićevo izvinjenje Surduličanima

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde svestan da je pogrešio na konferenciji pred meč sa Radnikom. "Nikoga nisam hteo da uvredim", uverava.

 Miodrag Božović izvinjenje Surdulici Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Upitan da li će novi fudbaler njegovog tima - Holanđanin Donald - nastupiti u Surdulici, trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božović odgovorio je pre nekoliko dana neukusno i uvredljivo:

"Razmišljamo da ga stavimo u tim, samo da ga ne preplašimo kada vidi Surdulicu posle četiri sata vožnje autobusom. Mada, igrao je u Holandiji pa je već video krave".

Dan posle, uprava Radnika odgovorila mu je u desetercu, podsetivši ga da je rođen u Mojkovcu i nazvavši ga "bikom Božom".

U nedelju, na utakmici, dočekan je i ispraćen zvižducima, što se i dalo očekivati. Posle utakmice, u kojoj je njegov tim pobedio 2:0, rekao je:

"Na konferenciji za medije pred ovu utakmicu sam se našalio, ne želeći nikoga da uvredim. Dolazio sam ranije ovde i dok sam trenirao Obilić, a i pripreme smo radili na Vlasinskom jezeru, i zaista nikakvu lošu nameru nisam imao. Izvinjavam se svima koji smatraju da je moja šala bila neumesna. Atmosfera na utakmici bila je fenomenalna, prava fudbalska, i samo pozitivne utiske nosimo odavde", izjavio je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC