• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Nadam se da je Pižon zadovoljan

Darko Lazović, jedan od najtalentovanijih fudbalera Srbije, čekao je 965 takmičarskih minuta ove sezone, da bi konačno zaigrao za Crvenu zvezdu.

 Lazović: Nadam se da je Pižon zadovoljan Izvor: MONDO

U 65. minutu meča 5. kola JSL protiv Metalca (3:0), 12. septembra, mjesto na terenu mladom vezisti ustupio je kapiten Nikola Lazetić i Čačanin je upisao debi u crveno-bijelom dresu, devet mjeseci poslije debija u dresu seniorske reprezentacije Srbije, na prijateljskom meču sa Poljskom.

Tri dana poslije duela sa Metalcem, Lazetić je napunio 19 godina, ali je na pravi poklon od trenera Vladimira Petrovića Pižona morao da sačeka do prošle srijede, kada je u Kupu protiv Mladosti iz Apatina (6:1) dobio priliku da igra od prvog minuta.

Nije mu bilo potrebno mnogo da postigne gol. A, onda još jedan...

"Presrećan sam zbog golova, pamtiću ih dok sam živ", rekao je Lazović, koji je mrežu Apatinaca pogodio u 25. i 45. minutu.

"Za to su zaslužni saigrači, koliko i ja. Nisam pričao sa trenerom poslije meča, nadam se da je zadovoljan".

Izgleda da najveća prepreka da talentovani vezista bude standardan kod Pižona nisu ni njegove godine, ni kvalitet, ni odnos prema obavezama, već to što je u karijeri najviše igrao na mjestu desnog krila. A, upravo na toj poziciji igra kapiten Lazetić.

"Nije potrebno da pričam o kakvom je igraču riječ. Ja od njega mogu samo da naučim i ne smeta mi da sjedim na klupi zbog kapitena", skroman je Lazović, koji se nada da bi šansu mogao da dobije na nekoj drugoj poziciji.

Recimo na lijevom krilu ili sredini...

"Moj posao je da treniram i igram najbolje što mogu, a trenerov da odluči ko će biti u timu. Mogu i na lijevo krilo, neće mi biti problem", ne bira Lazović.

Mečevi koji dolaze pokazaće u kojoj je mjeri impresionirao Pižona nastupom protiv Apatinaca. Možda već u nedjelju u Novom Sadu dobije novu šansu...

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC