• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponoćna bomba: Suluda ponuda za Milera!

Autor mondo.rs

U večeri kada je "osigurao" Ligu šampiona, Mančester junajted rešio je da odmah potroši taj novac.

Treći gol u mreži Klub Briža, u 94. minutu, bio je presudan.

Svesni da će u revanšu u Belgiji teško ispustiti 3:1 iz prve utakmice plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno da će za sedam dana biti ozvaničena unosna zarada od povratka u evropsku elitu, čelnici Mančester junajteda iste večeri poslali su ponudu "koja se ne odbija" u Minhen.

Nemački "Bild" objavio je da je u utorak na "Alijanc arenu" stigla ponuda od 85 miliona evra za Tomasa Milera i da postoji velika verovatnoća da Bajern Minhen, iako finansijski sjajno stoji, ovog puta neće reći: "Ne".

Junajted dobrih mesec dana "lovi" Milera, a navodne ponude kretale su se od 60 do 100 miliona evra, međutim prema dobro upućenom "Bildu", koji je "ubo" skoro sve velike dolaske i odlaske iz Bajerna, ovog puta ponuda je prava, konkretna i veoma izazovna. Problem za Bajern, ipak, mogao bi da bude period od svega 12 za reakciju.

Stoga, novo "Ne" nije nemoguć odgovor, s tim da se u međuvremenu oglasio i sam fudbaler, koji je nagovestio u izjavi da bi otišao iz kluba i oprobao se u slavnom engleskom timu, za koji je u međuvremenu potpisao njegov dugogodišnji saigrač, Bastijan Švajnštajger.

Može li Junajted, nakon što je već potrošio ogromnih 98,5 miliona evra da potroši još 85 i ne ugrozi svoje poslovanje kršenjem finansijskog fer-pleja? Teško je reći, ali treba pomenuti da je uprkos tome što je potrošeno skoro 100, a potencijalnih 183,5 miliona evra, klub u međuvremenu prodajama Anhela Di Marije, Robina van Persija, Nanija, Rafaela i Anđela Enrikeza, zaradio 80,3 miliona evra i da je trenutno u minusu od 18,2 miliona, što je "ništa" u odnosu na prihode kluba sa raznih strana.

A, oni će samo biti još veći ulaskom Junajteda u Ligu šampiona, što je sasvim očekivano.

Menadžer Luj van Gal ovog leta doveo je Morgana Šniderlina iz Sautemptona za 35 miliona evra, za Memfisa Depaja platio je 27,5, Bastijana Švajnštajgera i Matea Darmijana platio je po 18, a Serhija Romera dobio bez obeštećenja. Sad je na korak od toga da Milera, jednog od najboljih strealca u istoriji nemačkog fudbala, učini trećim najskuplje plaćenim fudbalerom svih vremena, iza Kristijana Ronalda i Gareta Bejla.

Ispostaviće se, verovatno, na kraju suđenja da je skuplji od sve trojice i Nejmar Žunior, ali do tada on neće biti u vrhu ove liste.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC