• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Sa novim golmanom na vrh tabele

Promena zamjenika kapitena, odnosno "smjena" Moreire nije jedina novina, koju je trener Partizana uveo krajem prošle i početkom ove nedjelje.

 PARTIZAN: Sa novim golmanom na vrh tabele Izvor: MONDO

U srijedu, u Kup utakmici sa Inđijom (3:0) na golu šampiona poslije dugo vremena nije bilo Mladena Božovića. Među stativama stajao je Aleksandar Radosavljević i dojučerašnji rezervista će tu i ostati u subotu (19.00) kada u goste crno-bijelima bude došao novajlija u ligi, BSK iz Borčke.

To je zajednička odluka Stevanovića i trenera golmana u Partizanu, nekadašnjeg kapitena Gorana Pandurovića.

"Branio je odlično protiv Inđije, u dogovoru sa Pandurovićem koji izuzetno dobro radi svoj posao i kojem vjerujem, odlučio sam da Radosavljević nastavi, jer je unio sigurnost u odbrani protiv Inđije", obrazložio je Stevanović u petak.

On je igrače pozvao da maksimalno ozbiljno shvate duel 6. kola JSL sa Borčancima.

"Ekipa je već na utakmici Kupa pokazivala znake umora, tako da nas očekuje ništa manje težak posao nego protiv Inđije, gdje smo mnogo napora morali da uložimo da bismo pobedili", primijetio je Stevanović, koji će moći da računa na kapitena Nenada Đorđevića i novog zamjenika Mladena Krstajića, ali možda ne i na "trećeg kapitena" Nemanju Tomića.

"On ima malih problema sa koljenom, zbog čega je i izašao protiv Inđije. Vidjećemo da li će moći da igra".

O protivniku...

"U posljednje tri utakmice osvojili su sedam bodova. Sam taj podatak poziva na oprez. Dolazi nam ekipa koja iz nedjelje u nedjelju napreduje, koja ima igrača iz naše škole, a tu najviše mislim na desnog beka Miloševića, koji će sigurno htjeti da nam pokaže da smo pogriješili", oprezan je Stevanović, koji kaže da primjećuje da se oko promjene zamjenika kapitena digla velika prašina u javnosti, ali i da to ne remeti atmosferu u ekipi.

"Ne bih se upuštao u to, jer ne vidim problem. Znam kako smo to riješili i da smo korektno došli do toga. Vidim i izjave Moreire, koji je naš kapiten na terenu što se tiče igre", ponovio je Stevanović ranije tvrdnje da je "primopredaja" prošla bez konflikta.

Partizan bi pobjedom nad Borčom bar 20 sati mogao da provede na čelu tabele, a u slučaju da Vojvodina pobedi Crvenu zvezdu, šampion bi ostao usamljen na čelu bar do narednog kola.

"Nije moj manir da komentarišem druge utakmice. Otići ću sigurno u Novi Sad da pogledam tu utakmicu uživo... Ali, mi gledamo samo na sebe, da sa tri boda mi izađemo na pravi put i da izbijemo na čelo tabele ako je moguće, jer tako ekipi raste samopouzdanje", podvukao je novi trener crno-bijelih, čiji se prvi rezovi u odnosu na period Slaviše Jokanovića polako primjećuju.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC