• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predrag Sikimić u Crvenoj zvezdi!

Crveno-beli pronašli pojačanje za napad.

 Crvena zvezda dovela Predraga Sikimića Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Govorio je nedavno Miodrag Božović da je Crvenoj zvezdi potreban špic koji je dominantan u protivničkom petercu i koji će umeti da realizuje centaršuteve Luisa Ibanjeza, a izgleda da su mu u klubu pronašli rešenje.

Crveno-beli su postigli dogovor sa Predragom Sikimićem, igračem koji ih je namučio u nedavnom duelu sa Voždovcem, i on bi narednih dana trebalo da potpiše ugovor, saznaje MONDO.

Sikimić je fudbalski "globtroter", pošto je u dosadašnjoj karijeri promenio čak 12 klubova. Zanimljivo, posle kratkog boravka u Smederevu, klubu iz mesta u kojem je rođen, preselio se u Belgiju, pa je u profesionalne vode uplovio kao član Lirsa. Posle jedne sezone vratio se u Srbiju, gde je nastupao za Timok, Rad i Vojvodinu, a onda je prešao u Amkar. Tamo se i upoznao sa sadašnjim trenerom Zvezde, Miodragom Božovićem, pod čijom je komandom igrao. Nakon dve godine u klubu iz Perma usledila je selidba u Ural, pa povratak u domovinu - Radnički iz Kragujevca i Smederevo. Na novo putešestvije, Sikimić se uputio 2013. - u Grčku, a potom i u Aziju, odakle se prošle sezone vratio u Srbiju, u redove Voždovca.

Dolazak Predraga Sikimićam, koji će 29. avgusta napuniti 33 godine, ne bi trebalo da je i poslednji što se tiče aktuelnog prelaznog roka. Među igračima koji bi uskoro mogli na "Marakanu" je i povratnik Slavoljub Srnić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC