• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi još novčana kazna

Disciplinska komisija Zajednice prvoligaša potvrdila Zvezdi i Smederevu kaznu od jednog meča bez publike, a crveno-bijeli dobili i novčanu sankciju.

 Zvezdi još novčana kazna  Izvor: MONDO

Zamjenik disciplinskog sudije Zajednice klubova Superlige Drakče Dimitrijević kaznio je Crvenu zvezdu i Smederevo samo sa jednom utakmicom igranja bez prisustva publike.

Crveno-bijelima je, uz to, izrečena i novčana kazna od 200.000 dinara (oko 2.500 evra) zbog velike količine ubačenih pirotehničkih sredstava u teren.

Budući da su ta dva kluba utakmice šesnaestine finala Lav kupa Srbije igrali pred praznim tribinama, naredne susrete opet će igrati pred navijačima.

Prethodnih dana iz Zajednice je najavljivan konačni obračun sa huliganima i mnogo strožije kazne za klubove, ali je to, kao i mnogo puta ranije, izostalo.

Čelni ljudi Zajednice zadovoljili su se upozorenjem da će navijači Crvene zvezde i Smedereva ubuduće biti pod posebnim režimom posmatranja.

"Ovo je posljednja opomena za sve klubove koji se takmiče u Superligi i više neće biti tolerisani ispadi nijedne grupe navijača. Disciplinski organi će primjenjivati dosljedno odredbe svih pravilnika, a posebno će se naći pod prismotrom utakmica narednog kola u Novom Sadu između Vojvodine i Zvezde", rekao je generalni sekretar Zajednice Superlige Miodrag Janković.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC