• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija Adidasa: Dr. Mo - "Kralj fudbala"!

Portugalac Almami Moreira učestvovao u promiciji adidasove kopačke F50i i dobio titulu prvog "Kralja fudbala".

 Akcija Adidasa: Dr. Mo - "Kralj fudbala"! Izvor: MONDO

Portugalac Moreira je iz nekih čudnih razloga ostao bez kapitenske trake u Partizanu, ali je zato u petak dobio jedno priznanje - titulu "Kralja fudbala"!

U Adidas radnji u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda, popularni "Dr. Mo", kako ga zovu navijači Partizana, prisustvovao je promociji nove kopačke njemačkog proizvođača - F50i.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Riječ je o kopački koja je izrađena specijalnom tehnologijom, moderno je dizajnirana, vrlo je laka i prijatna za nošenje, u šta se uvjerila i Partizanova "desetka".

"Ovaj model kopački je idealan. Vrlo su udobne i meke, a i savršeno odgovara pokretu stopala, što omogućava dobar kontakt sa loptom. A to je, naravno, najvažnije", rekao je Moreira nakon što je "razgazio" novi adidasov proizvod.

Na oduševljenje prisutnih, Moreira je spontano odigrao mali meč u kojem su učestvovali voditelj programa Ivan Ivanović i promoterke - Kraljicama fudbala.

Bio je to zapravo mali "vječiti derbi", jer je voditelj kviza "Keš taksi" veliki zvezdaš i pokazao je zavidno umijeće sa "loptom koja život znači".

Ipak, u dogovoru sa Kraljicama fudbala, dodijelio je krunu "doktoru" Moreiri i na taj način je krunisan prvi "Kralj fudbala".

Adidas je, uz promociju kopačke F50i, pokrenuo i akciju "Traži se Kralj fudbala", u okviru koje svi kupci tog modela kopački ulaze u trku za krunu.

Put do kraljevskog trona će im biti omogućen samo ako ispune mali fudbalski zadatak, kroz koji će demonstrirati umijeće i snalažljivost sa loptom.

Akcija će biti organizovana u svim adidas radnjama širom Srbije i traje do 12. oktobra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC