• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro: Ne spavam noćima…

Selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević predstojeći meč kvalifikacija za SP 2010 sa Estonijom doživljava kao najvažniji susret u karijeri.

 Ćiro: Ne spavam noćima… Izvor: MONDO

Pobjeda u "utakmici svih utakmica", kako je popularni Ćiro okarakterisao gostovanje u Estoniji 10. oktobra, vodi njegove izabranike u baraž, koji bi u konačnici mogao da bude i plasman u Južnu Afriku.

"Ne znam da li sam ikad u životu bio toliko nervozan kao uoči ove utakmice. Nije ovo patetika nego istina. Ne spavam noćima. To je možda i dobro, jer ću igračima moći da prenesem strah koji me opsjeda, mobilisati ih uoči ove krucijalne utakmice", rekao je Blažević za "Dnevni avaz".

"Trener svih trenera" je dodao da ga u život vraća činjenica da je Edin Džeko u posljednja dva susreta Volfsburga postigao tri gola.

"Kao malo dijete se radujem Džekinim golovima. To je od životne važnosti za njega i za nas, da uđe u pravu formu. Gledam i Hofenhajm i molim Boga da (Vedad) Ibišević zatrese mrežu i probije psihološku barijeru".

Selektor BiH je podvukao da protiv Estonaca razmišlja samo o pobjedi.

"Ne smijemo da razmišljamo ni o čemu nego samo o pobjedi. Bez ikakvih dilema, vjerujem u igrače koje vodim, da će odigrati najbolje što mogu i da su u stanju ostvariti ono što cijela BiH želi",
zaključio je Blažević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC