• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Funkcioner HNS seksualno zlostavljao fudbalerku?

Funkcioner HNS Šime Zirdum prijavljen je policiji zbog seksualnog zlostavljanja juniorske reprezentativke Hrvatske u fudbalu!

 Funkcioner HNS seksualno zlostavljao fudbalerku? Izvor: MONDO

Zagrebačke "Sportske novosti" prenose da je Zirduma, člana Izvršnog odbora HNS, za bludne radnje prijavila neimenovana igračica mlade selekcije Hrvatske, tvrdeći da ju je zlostavljao u Tuheljskim Toplicama na kvalifikacionom turniru za prvenstvo Evrope.

Funkcioner HNS je bio vođa delegacije ženske reprezentacije Hrvatske (igračice do 19 godina), a policija je prije utakmice u Velikoj Gorici ispitala igračicu koja je, navodno, sve što se dešavalo snimila mobilnim telefonom.



Zagrebački sportski dnevnik navodi da su se glasine o sramotnom skandalu brzo proširile, ali da Zirdum nije optužen za silovanje.

Taj funkcioner HNS je trebalo da bude vođa delegacije seniorske ženske reprezentacije Hrvatske za utakmicu protiv selekcije Srbije 26. septembra u Nišu, u okviru prve grupe kvalifikacija za učešće na prvenstvu svijeta 2011. u Njemačkoj.

Generalni sekretar HNS Zorislav Srebrić, koji je bio u Krapinskim Toplicama na svečanoj večeri s delegacijama ženskih ekipa učesnica kvalifikacionog turnira za EP, izjavio je da u vezi skandala sa Zirdumom ne zna ništa "niti je čuo da se bilo šta dogodilo".

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC