• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalska "groznica" u Banjaluci: Stižu Incko, Ćiro…

Banjaluku "drma" fudbalska groznica! Borac je lider Premijer lige BiH i u derbiju osmog kola u subotu uveče dočekuje Željezničar.

 Fudbalska "groznica" u Banjaluci: Stižu Incko, Ćiro… Izvor: MONDO

Visoki predstavnik BiH Valentin Incko, selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević, gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović i mnogi drugi funkcioneri iz Republike Srpske najavili su dolazak na banjalučki Gradski stadion kako bi uživo posmatrali meč nekadašnjih rivala i u bivšoj Jugoslaviji.

Popularni Ćiro svoj dolazak je najavio zbog Nemanje Bilbije kome je planirao da uruči poziv u reprezentaciju, ali mladog napadača Banjalučana neće biti u ekipi Velimira Stojnića zbog zasad nepoznate bolesti.

Novi direktor Borca Radmilo Šipovac potvrdio je dolazak visokih zvaničnika iz svijeta sporta i politike na Gradski stadion.

"Očekujemo još jedan fudbalski spektakl u Banjaluci i, naravno, pobjedu Borca. Interesovanje za derbi zaista je ogromno i očekujemo dolazak velikog broja poznatih ličnosti iz političkog, javnog i sportskog života Republike Srpske, a među gostima će biti i Visoki predstavnik Valentin Incko", rekao je Šipovac.

O zdravstvenom stanju Bilbije, Šipovac nije želio previše da govori.

"Dok se ne obave svi pregledi i ispitivanja ne možemo da kažemo o čemu je riječ. Evidentno je da je Bilbija iscrpljen i da je u prethodnih nekoliko mjeseci nosio veliko breme opterećenje, a pošto se radi o mladom momku ovakve stvari su sasvim normalne. Vjerujemo da će već u sljedećem kolu protiv Rudara u Prijedoru biti na terenu", istakao je direktor banjalučkog kluba.

BEZ TV PRENOSA, ALI SA SEMAFOROM

Iako je najavljivano da će utakmicu direktno da prenosi BHT 1, od toga, najvjerovatnije, nema ništa.

"’Euromedija’ koja ima ugovor sa FS BiH za direktne prenose utakmice Premijer lige BiH nije izmirila obaveze prema nama i zbog toga neće biti prenosa. Ukoliko plate dug možemo da razgovaramo. Takođe, poslije dugo godina Gradski stadion će opet imati semafor, i to elektronski, koji je za ovu priliku iznajmljen, a uskoro očekujemo i trajno rješenje".

Parovi osmog kola Premijer lige BiH (16 h):

Sarajevo – Čelik
Laktaši – Leotar
Modriča – Zrinjski
Sloboda – Slavija
Travnik – Rudar
Velež – Zvijezda
Modriča – Olimpik

TABELA: Borac 19, Velež 14, Široki 13, Modriča 11, Olimpik (-1) 10, Željezničar (-1) 9, Zrinjski 9, Leotar 9, Sarajevo (-1) 8, Laktaši 8, Rudar (-1) 7, Sloboda 7, Zvijezda 7, Slavija 6, Travnik 6 Čelik 5 bodova

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC